Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taką sprawę na serwerze Only dd2 pojawiły się asysty. Dużo graczy skarży się że to jest bez sensu i niepotrzebne i że kiedyś było lepiej bez asyst. A więc taka prośba moja i pozostałych graczy o usunięcie asysty na serwerze. Pozdrawiam ;)

• Właściciel
Opublikowano

Nie będzie usunięcia asyst. Asysty powodują, że nie ma kradnięć fragów, na co bardzo często dużo osób narzekało. Dlatego z myślą o takich osobach ( także pomysłach, które wręcz nas zalewały ), wdrożyliśmy nie bugujące się asysty, czyli autorski system.

Nie mogę na podstawie jednego głosu sprzeciw usunąć pluginu. Nie ma do tego żadnych podstaw. Ponadto, od momentu pojawienia się asysty, przybyło zdecydowanie więcej graczy. Dlatego argumentacja "niepotrzebne" "bezsensu" jest niestosowna, zerowa merytorycznie. 

Pozdrawiam

Opublikowano

Mnie osobiście też się to nie podoba, poparł bym kolegę , lecz skoro to przyciąga graczy , to niech zostanie , trzeba się kierować dobrem serwera . Z resztą , mój głos nic nie znaczy ; (

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Grając na serwerze ani razu nie widziałem, żeby to komuś przeszkadzało.

Plugin przyciąga graczy.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja widzialem jak część osób plakała bo sie im nie podoba itp... Mnie to osobiscie nie przeszkadza dla mnie moze być  na serwerze.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie oszukujmy się - zawsze ludziom będzie coś nie pasować, zawsze jakieś ale, tak źle i tak niedobrze. Asysty zdecydowanie mają więcej zalet w tej sytuacji, aniżeli wad i jak powiedział Nesty:

Dlatego argumentacja "niepotrzebne" "bezsensu" jest niestosowna, zerowa merytorycznie. 

Tyle.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 1 rok później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności