Makon Opublikowano 4 Stycznia 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 4 Stycznia 2015 A ja w końcu sie dowiedziałem dlaczego Beny zniknął z sieci xD Dobrze widzieć, że są jeszcze sieci w które ktoś pakuje tyle ile może, takie sieci teraz sie najbardziej docenia. Obyś jak najdłużej mógł i chciał sie tak bardzo angażował w jak najwyższe loty fragujemy!
Shadow123 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Stycznia 2015 3 lat to już bardzo długo, widać że administratorzy włożyli bardzo dużo pracy, szacun dla was.
Zasłużony Fragowicz BONO Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Stycznia 2015 TO SIĘ NAZYWA PROGRES! 1
Instynkt Opublikowano 5 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2015 Gratuluje rozwoju sieci i liczę, że znowym rokiem odniesiecie jeszcze więcej osiągnięć :)) Jako, że jestem z wami od niedawna postaram sie przyczynić w jakikolwiek sposób do rozwoju sieci :)) Do zobaczenia na serwerach :)
Jasta Opublikowano 6 Stycznia 2015 Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2015 Gratulacje duże postępy od naszego ostatniego pisania ;)
Zasłużony Fragowicz Krix Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Stycznia 2015 Gratulacje dla was , żeby każdy rok był lepszy i tego wam życzę z całego serca !
Rekomendowane odpowiedzi