stasiek21 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) Witam! Chciałbym złożyć wam propozycję pluginu tymczasowego. Mianowicie z okazji zakończenia roku 2014 a w wejscie w rok 2015 proponuję plugin fajerwerek na serwery. Link do pluginu: http://amxx.pl/topic/18599-fajerwerki-30/ Propozycję zamieściłem w dziale dd2, iż na nim gram lecz dotyczy to jak najbardziej wszystkich serwerów :) Tutaj link do zobaczenia video jak to prezentuje się na serwerze: Piszcie co o tym myślicie i liczę na szybkie oraz pozytywne rozpatrzenie tej propozycji :) Pozdrawiam Stasiu ;) Edytowane 31 Grudnia 2014 przez stasiek21 2
Zasłużony Fragowicz Fito Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2014 Pięknie to wygląda :O :D
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 31 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2014 @up. Dokładnie, zajebiście : D
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 31 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2014 Może i fajne, ale żeby to działało to przecież jakiś admin musi to rozprowadzać na mapie. Mnie na pewno nie będzie na wieczór. Który admin DD2 będzie wieczorem grać na serwerze?
Bedzie Dobrze Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zawieszony Opublikowano 31 Grudnia 2014 A kto normalny sylwester by spędzał przy komputerze? ;c Dokładnie jak mówicie, wygląda to fajnie, fantastycznie wręcz. TygryS, dlaczego admin musi to rozprowadzać? Fajerwerki dostaje każdy gracz.
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 31 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2014 TygryS, dlaczego admin musi to rozprowadzać? Fajerwerki dostaje każdy gracz. Myślałem, że admin tylko może. Przecież jak każdy dostanie fajerwerki to serwer scrashuje, coś tak czuje. Jednak myślę, że można spróbować, ale od razu po 24 by trzeba było to wyłączyć.
Bedzie Dobrze Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zawieszony Opublikowano 31 Grudnia 2014 Właśnie to jest najgorszy problem, na serwerze jest mnóstwo rzeczy (potrzebnych) i obawiam się czy serwer nie ,,wybuchnie" od tego. Bo jednak to trochę zabiera. Jeszcze odnośnie tego, że po 24 wyłączyć, a ja właśnie myślę, aby to włączyć jakoś o 23:50 i wyłączyć o 00:10, tak na 20 minut. Teraz tego nie ma sensu wrzucać.
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 31 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2014 Kiedyś takie coś widziałem i było można tego używać raz na jakiś czas. Tzn. jeden wystrzał np. na 3 minuty czy coś takiego.
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 31 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2014 Jeszcze odnośnie tego, że po 24 wyłączyć, a ja właśnie myślę, aby to włączyć jakoś o 23:50 i wyłączyć o 00:10, tak na 20 minut. Teraz tego nie ma sensu wrzucać. No i widzisz, ktoś musi być żeby wyłączyć to.
stasiek21 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) W tym roku sylwestra spedzam w domu z kobita i rodzinka a do wieczora gdzieś kolo 22 być moze ze bede na serwerze. Fajerwerki są dla każdego nie tylko admina. Fajerwerek nie kazdy będzie używał. Mając opiekuna na wcześniejszej sieci wgrałem plugin i przy pełnym serwie nie crashował więc i tu nie powinno być problemu. No a plugin byłby na dzisiaj od zaraz i ewentualnie do jutra bądź jutro już wyłączony. Wszystko po to aby maniacy cs i Ci co sylwka spedzą po prostu przed cs mieli trochę frajdy :) PS. Plugin jak wlaczycie o tej niby 23 z haczykiem to i tak nikt nie załapie że on istnieje wgl :) Kolejna kwestia to to że boicie się czegokolwiek wgrywać. Mam rozwiązanie, wgrajcie teraz, wbijcie i zobaczcie czy crash bedzie jesli tak to OFF, chodź podkreślam że już pluginu używałem i wszystko bylo w porząsiu Edytowane 31 Grudnia 2014 przez stasiek21
Właściciel GET Opublikowano 31 Grudnia 2014 Właściciel Opublikowano 31 Grudnia 2014 Ja znam ten plugin, on jest w porządku. 1
stasiek21 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2014 zatem Nesty i TygryS szybka reakcja i wasza decyzja. Wgrywamy na przykładowo 2 dni (dzis i jutro) ? Ps. Nie zapominajcie o innych serwerach, bo tez warto na inne :)
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 31 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2014 Plugin wgrany, przetestowany, jednak teraz lipa, bo nie będzie komu go włączyć. Nesty'iego nie będzie, mnie również nie będzie. Ostatnia nadzieja w Reaper'ze
igi66 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2014 Ja będę wieczorem grał, ja nie ide na Sylwka
Bedzie Dobrze Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zawieszony Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zróbmy tak ... Zapewne większość z administracji ma na godzinę 20 (ja mam na 21 ^) to włączmy go o 20, a wyłączy się go jutro o ... (zależy o której wstanie ten kto będzie mógł to zrobić) i po kłopocie. Skoro plugin jest git, działa bez zastrzeżeń to takie Moje zdanie.
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 31 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zróbmy tak ... Zapewne większość z administracji ma na godzinę 20 (ja mam na 21 ^) to włączmy go o 20, a wyłączy się go jutro o ... (zależy o której wstanie ten kto będzie mógł to zrobić) i po kłopocie. Skoro plugin jest git, działa bez zastrzeżeń to takie Moje zdanie. Mnie już nie będzie o 19. Poczekajmy do 18, może Reaper się odezwie, wtedy podejmiemy decyzje.
stasiek21 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2014 Jezus marian xd To wlączcie go teraz a wylaczy niech osoba jutro ta co wstanie sobie na spokojnie a jak nie to niech bedzie wlaczony od teraz do jutra przykladowo 20 godz. Po co zamawtwiać sie tym ze kogos przed samym sylwkiem nie bedzie dzisiaj czy cos xd
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 31 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2014 To wlączcie go teraz a wylaczy niech osoba jutro ta co wstanie sobie na spokojnie a jak nie to niech bedzie wlaczony od teraz do jutra przykladowo 20 godz. Po co zamawtwiać sie tym ze kogos przed samym sylwkiem nie bedzie dzisiaj czy cos xd Nie widziałeś niestety co się działo, gdy włączyliśmy ten plugin na testy. Pół serwa od razu wyszła, połowa za to klnęła na ten plugin. Zły pomysł, żeby w dzień go włączyć. Jedynie przed 24 i po 24 go wyłączyć, bo tylko ludzie wyjdą i stracimy na rankingu GT.
stasiek21 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2014 zatem jesli chcecie to moge ja wlaczyc i wylaczyc bo raczej zaden problem usunac przed 24 ";" z nazwy pluginu a potem dodac aby był wylaczony skoro sprawia to problem taki : ) Ale to zalezy od was czy na to chcecie sie zgodzic
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 31 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zostało ustalone. Przed godziną 24 plugin włączy zostanie przez BONO oraz po 24 zostanie wyłączony. Dlaczego tak? Ponieważ gracze za często tego używają, może to spowodować crashe, niektórym to się nie podoba i wychodzą, dlatego plugin będzie włączony wtedy, jak w realnym życiu się strzela fajerwerkami. Jeśli masz jakieś zastrzeżenia bądź jakąś propozycje do tego pluginu, pisz PW. Pozdrawiam i życzę Szczęśliwego Nowego Roku :) 1
Rekomendowane odpowiedzi