Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuje dodanie mapy de_winterdust2 , de_westwood3, de_nuke2x2, de_russka. Mapy te urozmaicą rozgrywkę na serwerze. Bardzo rzadko są grane na serwerach, idealne na codmod. 

To tyle z mojej strony, prosiłbym o rozpatrzenie tej propozycji     :D

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

może dodaj link do pobrania oraz jakieś screeny z mapy...

de_winterdust2 ==> taka jak dd2 tylko zimowa, na czas świąt można zmienić :)

de_winterdust2_nr3.jpg

de_westwood3 <== jest juz zwykły westwood i westeood_mtk a na dodatek eldorado a gracze juz sie skarżą że w kółko to samo.

539097d1986d6.jpg

de_nuke2x2 <== raczej de_nuke_2x2 na wiele sie nie różni a na serwerze już są 2 nuke..

de_russka <== tą można podjąć próbie :)

91780528.gif

3109.jpg

Edytowane przez PabloStec
  • Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Bardzo fajne mapy tylko de_nuke2x2 jest identyczna jak nuke tylko jest zmieniony "sufit" 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jestem za de_winterdust2 na okres świąteczny/zimowy.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Przydałoby się coś nowego, Winterdust2 to bardzo dobry pomysł :D Chociaż szczerze jest niemało map, a gracze i tak wybierają ciągle te same.

Wysłane z Sony Xperia Z2

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Powiem szczerze że nie opłaca się dodawać tych map gdyż gracze bardzo rzadko by je wybierali bo mają oni swój "cykl" map więc mapy zajmowałyby tylko miejsce. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka, a ja chciałbym zaproponować dodanie mapy : de_rats_1337 , według mnie bardzo znana i lubiana mapka (przynajmniej na innych serwerach) a tutaj owa mapa nie występuje.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Ta mapa nie sprawdzi się na codzie naszym, a tym bardziej że z góry powiedzieli że ratsów nie będzie.

P.S - ja to bym dodał kolejnego dusta xDD, mianowicie de_dust2005

Edytowane przez PabloStec
Opublikowano

Moim zdaniem, nie opłaca sie dodawać kolejnych map - dlaczego?

Dlatego, że mimo dodania mapy będą grane dalej takie jak teraz. W kółko to samo.

Opublikowano

Na cod modzie są tylko grane mapy dd2, inferno, nuke, eldo, można wgrać ratsa lub coś podobnego.

• Karambit w plecy (-) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Na cod modzie są tylko grane mapy dd2, inferno, nuke, eldo, można wgrać ratsa lub coś podobnego.

Rastów nie będzie pisał szefu wyżej... 

• 8 miesięcy temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności