Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wyczuwam niedługo Globala :D

Była szansa spora na globala (dobierało mi już same supreme i globale do drużyny i enemy) ale...

Pan kaczka:

http://steamcommunity.com/id/Jebanyhaks/

i

Sarah:

http://steamcommunity.com/id/429523942/

z aimami ;)

oraz

RLx:

http://steamcommunity.com/profiles/76561198129852173/z wh wszystko zepsuli ;)

Edytowane przez pjN
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

takie życie, granie MM jest do dupy, same boosty, aimy, wh, ludzie bez mózgów i mikrofonów. Po prostu do bani.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Kwalifikacje do lana rozgrywanego w Warszawie, ESWC

wygrana w 1/4 naszej drabinki ;d

Nejm tagi dla jaj, a tutaj link do naszej drużyny:

http://csgames.pl/pl/team/152/show

Screeny z meczu:

HY6FpuR.jpg

h1QWp15.jpg

12wLFeJ.jpg

HXLFaEH.jpg

Edytowane przez pjN
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

jakieś słabe gówna hahaha bez urazy ;D

Jak jesteście aż tak mocni dawajcie z nami ? Co Wy na to ? Powiem jedno wysoki poziom ;)

Opublikowano (edytowane)

jakieś słabe gówna hahaha bez urazy ;D

Jak jesteście aż tak mocni dawajcie z nami ? Co Wy na to ? Powiem jedno wysoki poziom ;)

My nie mamy wpływu na to z kim gramy.

Jak kiedyś będzie czas to możemy zagrać ;) BO3, BO1? Twoja ekipa to ta ze skrinów ostatnich z meczmejkingów? 

Edytowane przez pjN
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

ekipa ? bardziej frendsy co dobrze strzelają i dużo meczy oglądają ;)

• 1 miesiąc temu...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Tymczasowo zamykam, żeby nie nabijać postów. Autorze, jeżeli będzie potrzeba, to ponownie otworzę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

W końcu global.

15pjvdk.jpg

Tabela wyników z meczyku, w którym wbiłem globala.

jpznft.jpg

Tabela z poprzedniego meczyku.

28cddon.jpg

INNE MECZYKI:

2q22687.jpg

Tutaj gram z kolegą na innym koncie-na mainie miałem bana.

2eqglxe.jpg

2qxlqwm.jpg

Jakim cudem HB NoWay ma globala??

2dgnf4w.jpg

2cr66i1.jpg

241qiv5.jpg

33wr66e.jpg

20ft73q.jpg

2wphtfb.jpg

Edytowane przez pjN
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

kiedy gramy ?

Opublikowano

Zongov mam też jeszcze konto z orzełkiem na którym w miarę regularnie pykam z ludźmi z tej sieci ;x

A co do grania na globalu to nie jest źle. Mam remis, wygrana, remis (cziter, arab 54h, bustował swoich kolegów, a w 15 rundzie mając przewagę zawodnika przy wyniku 15:7 go skickowali, żeby im w razie wygranej meczu nie odebrało za to, że grali z cziterem. Jednak im nie wyszło i nie potrafili ugrać ani jednej rundy bez czitera ;x), wygrana, przegrana (z kolegą graliśmy 2vs5 od 8 rundy, bo jeden wyszedł z gry i dostał bana, a dwóch pozostałych skickowaliśmy xD).

Wczorajszy meczyk:

JNTa9YZ.jpg

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

a ja to co ? ja eagle+ gram ;D

Opublikowano

Zongov mam też jeszcze konto z orzełkiem na którym w miarę regularnie pykam z ludźmi z tej sieci ;x

A co do grania na globalu to nie jest źle. Mam remis, wygrana, remis (cziter, arab 54h, bustował swoich kolegów, a w 15 rundzie mając przewagę zawodnika przy wyniku 15:7 go skickowali, żeby im w razie wygranej meczu nie odebrało za to, że grali z cziterem. Jednak im nie wyszło i nie potrafili ugrać ani jednej rundy bez czitera ;x), wygrana, przegrana (z kolegą graliśmy 2vs5 od 8 rundy, bo jeden wyszedł z gry i dostał bana, a dwóch pozostałych skickowaliśmy xD).

Wczorajszy meczyk:

JNTa9YZ.jpg

No,no nice staty jak na Globala :) Tak trzymaj :D
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

globale teraz to zwykłe cienkie bolki. szczerze powiem porobiłem u siebie wielkie zmiany i trafić i nic zabić nie mogę... Muszę to ogarnąć bo jest tragedia !!!

• 2 tygodnie później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano
globale teraz to zwykłe cienkie bolki. szczerze powiem porobiłem u siebie wielkie zmiany i trafić i nic zabić nie mogę... Muszę to ogarnąć bo jest tragedia !!!

Global globalowi nie równy. 

Coraz więcej tych boostów jest i powinni zrobić jakieś podziały w tych globalach lub coś po prostu wymyślić, bo jest kaplica. 

• 2 tygodnie później...