Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

NAZWA TEMATU PONOWNIE NIEAKTUALNA :) TERAZ JUŻ ORZEŁEK Z LAURAMI (LEM-LEGENDARY EAGLE MASTER)

TUTAJ STATY Z GRY NA ORZEŁKU:

PzajbSt.jpg

LEM'a WBIŁEM PO 319 MECZACH ;) 4 KWIETNIA O 00:11 ;)

SYVaN1k.jpg

1 mecz już na LEMIE wygrany

HX1iFzW.jpg

Edytowane przez pjN
Opublikowano

Powiem Ci, że jesteś pierwszą osobą po której widzę jak doszła do LEM'a od silvera, znam pare osób co siędzą w silverach od dłuższego czasu i nie potrafią nawet wyjść na golda :)

GJ !

Opublikowano

Ładnie ;p Tez sie napalilem na ranki ale mam blokade narazie bo musi mi mmr podliczyc czy cos kolo tego ;p. Dzis pare zagram i moze wreszcie mnie wrzuci gdzies . Ciekaw jestem gdzie maksymalnie moze wrzucic jak pierwszy raz gram ranki ?

Opublikowano (edytowane)

Ładnie ;p Tez sie napalilem na ranki ale mam blokade narazie bo musi mi mmr podliczyc czy cos kolo tego ;p. Dzis pare zagram i moze wreszcie mnie wrzuci gdzies . Ciekaw jestem gdzie maksymalnie moze wrzucic jak pierwszy raz gram ranki ?

Po 10 meczach możesz dostać nawet tą rangę, którą ja mam. Wszystko zależy od tego jak grałeś podczas tych pierwszych 10ciu meczy i jakie statystyki miałeś na koniec. 

Edytowane przez pjN
Opublikowano

Oj to mnie wysoko nie wrzuci bo dopiero zaczynam i lekko średnio mi szło :D . Statystyki ale tylko kille i deady czy jeszcze rozbrajanie bądź plantowanie paki do wybuchu ?

Opublikowano

To też się liczy, ale w formie mvp, bo jeżeli rozbroisz bombę lub podłożysz i ona wybuchnie to dostajesz mvp.

Opublikowano (edytowane)

Ok dzieki :) A te blokady co dostaję na 21h to po osiągnieciu pierwszej rangi znikna ? Bo mnie to troche denerwuje ze wygram 2 gry i potem musze czekac :( Aha i jeszcze jedno. Mapki które wybieram do ranków maja znaczenie ?? Bo dopiero zazynam i co niektorych nie wybieram bo nie znam dobrze.

Edytowane przez BrokenHeart
Opublikowano

Dopóki nie wygrasz 10 meczy będziesz dostawał tą blokadę co 2 wygrane. Gdy już osiągniesz 10 zwycięstw będziesz mógł grać ile chcesz. Mapy nie mają znaczenia. Wybierasz tą, na której lubisz grać po prostu. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Teraz już nie pójdzie mu tak easy ;) I widzę tutaj kogoś powyżej z Zamościa. Czy nie ?

Opublikowano

Teraz już nie pójdzie mu tak easy ;) I widzę tutaj kogoś powyżej z Zamościa. Czy nie ?

Masz rację, już nie będzie tak easy. Pewnie nawet będę spadał z tego LEM'a na LE, a później wracał. Często na tych rangach można znaleźć ludzi zbustowanych, z kupionym kontem (widać już w pierwszych rundach jak się porusza i strzela), więc z miejsca leci kick i gra się w 4 cały mecz lub na czitach (najczęściej na spin bocie).

Opublikowano

Grasz na czitach ?? :D Czyli według Ciebie to do której rangi łatwo idzie początkującemu ?

Opublikowano (edytowane)

Chodziło mi o to, że można spotkać ludzi zbustowanych, z kupionym kontem i czitami ;d Ja nie czitowałem nigdy.

Moim zdaniem chyba najłatwiej jest grać komuś kto od niedawna gra w cs'a na rangach g1/g2-mg2/mge

Taka mała charakterystyka z tego co widziałem:

Doświadczenie z kont kolegów, którym pomagałem wbijać rangi:

Silver1-Silver3: (screeny na pierwszej stronie tematu z gry na s1) Kompletna patologia. Najciężej jest grać. Tyle ile się wkurzałem tam to masakra. Ludzie nie wiedzą o co chodzi w tej gdzie. Nie ogarniają kompletnie nic. Najciężej jest chyba początkującemu, który ogarnia grać na tych rangach, bo zwycięstwa uzależnione są od tego ile tej patologii jest w twojej drużynie, a ile w enemy.

Silver4-Silver6: Ostatnio gram na koncie z s5, pomagam wyjść dla kolegi z tej rangi. Sporo ludzi nie ogarnia, ale jest lepiej, bo niektórzy przynajmniej rozumieją co się do nich mówi. Sporo smurfów na tych rangach. Wstawiam screeny z gry (mecz z drugiego ss'a to była dla mnie psychiczna masakra. Dawno się tak nie denerwowałem. Nawet typ ze spinbotem z którym grałem z głównego kotna, a był w enemy mnie tak nie wkurzał. Strona tt była dla mnie łatwiejsza, bo po ct musiałem kontrolować całą mapę) 

xX412eu.jpg

k6dY0Ju.jpg

Gold1-Gold4: Poziom, na którym więcej jest ludzi myślących podczas grania, ale brakuje im skilla. Zdarzają się smurfy, ale jest ich trochę mniej niż na silverach.

mg1-mge: Ludzie myślą, strzelać potrafią, zachować w różnych sytuacjach również. Poziom jest w miarę ogarnięty.

DMG-LE: Na tych rangach jest sporo smurfów z tych najwyższych rang i nawet duża ilość cziterów. DMG to taka specyficzna ranga, bo to mieszanina tak na prawdę każdej rangi. Grają tu ludzie, którzy pospadali z tych wyższych rang. Grają tu ludzie, którzy są kompletnie zbustowani z silver-gold rang. Grają tu też tacy co zasługują na tego szeryfa, a do orzełka trochę brakuje. Ciężko wyjść z DMG do LE. Wiem to na własnym doświadczeniu.

LE-SUPREME-GLOBAL ELITE: 3 najwyższe rangi. Dużo ludzi ogarnia, ale pełno cziterów i sporo osób z kupionym kontem. Zdarzyło mi się grać już przeciwko global elitowi. Zdarzyło mi się więcej razy też grać z i przeciwko supreme, jak w pewnym momencie brakowało mi 2-4 zwycięstw by wejść na tą rangę. 

Oczywiście o rangach pisałem tylko to co widziałem, tak ogólnikowo. Nie wszędzie brałem pod uwagę, że ktoś spadł z tej rangi/należy się tej osobie wyższa ranga, bo nie może wyjść przez cziterów/smurfów. 

Mecz przeciwko global elite:

GjVlHXz.jpg

Mecz z publika, z areny 1vs1:

eIGonLv.jpg

Mam również sporo akcji, gdzie strzelałem ace. Z awp 5k, na pistoletówce z glocka 5k, ace 1vs5, akcja w stylu kennegoESA w meczu z NIP (

) i sporo innych (część w najbliższym czase wrzucę na yt) Edytowane przez pjN
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

coś dodam od siebie. Możesz mieć najwyższą rangę nawet co nie będzie świadczyć o Twoim skillu. Trudniejszej rzeczy dokonałeś, żeś wyszedł z silvera niż wbity orzełek...

Opublikowano

coś dodam od siebie. Możesz mieć najwyższą rangę nawet co nie będzie świadczyć o Twoim skillu. Trudniejszej rzeczy dokonałeś, żeś wyszedł z silvera niż wbity orzełek...

Wyjście z silvera dla mnie nie było problemem. Trudniejsze było wejście z dmg na orzełka. 

Opublikowano (edytowane)

Wyjście z silvera dla mnie nie było problemem. Trudniejsze było wejście z dmg na orzełka. 

Zgodzę się z tobą, z ową sytuacją sam w danym momencie się z lekka trudzę, lecz mam nadzieję że dam radę.

Co to tematu, da się ? Tak da się wyjść. Gz.

Edytowane przez m e n t o s