Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 12 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Grudnia 2014 Jeżeli ktoś nie wie a może by skorzystał to w Orange na kartę jest oferta świąteczna 3 GB internetu za 3 zł na cały miesiąc. INT3 pod numer 260 http://www.orange.pl/kid,4001237793,id,4003617403,title,Internet-za-grosze-w-swiatecznej-ofercie-Orange-,article.html
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 12 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Grudnia 2014 Wolę wifi za darmo.
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 12 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Grudnia 2014 Podłącze sie pod temat: lepsze Orange czy Play na kartę? Kończy mi sie umowa w orange i chce przejść na coś "na kartę".
Zielony # Opublikowano 12 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 12 Grudnia 2014 Wydaje mi się że jeżeli chodzi o oferta na kartę to Play zdecydowanie :P lepsze promocje itp.
KeBaB Opublikowano 12 Grudnia 2014 Wykluczony Opublikowano 12 Grudnia 2014 (edytowane) no ogólnie dużo teraz osób na PLAY przechodzi , bo twierdzą , że lepsze itp. ale moim zdaniem ja bym został przy Orange , jestem z nimi już 4 lata mój tata 17 lat już im lepszy staż tym lepsze promocje , ja bym nie rezygnował z Orange , tym bardziej teraz w Orange na święta możesz zyskać więcej , a PLAY każdemu chce zrobić konkurencje dl wymysla coś nowego , w wielu rzeczach nie wszystko się będzie sprawdzało :) Ale MaRiaN mordeczko zrobisz jak uważasz , ja bym został w Orange ;D a i Tajger dzięks za kod , przyda się mojej dziewczynie , bo ja abonament hehe :) Edytowane 13 Grudnia 2014 przez Rogalik
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 12 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Grudnia 2014 Jako, że od niecałego miesiąca jestem abonentem w PLAY (wcześniej byłem w Orange) to i tak polecam tą promocje.
KeBaB Opublikowano 12 Grudnia 2014 Wykluczony Opublikowano 12 Grudnia 2014 no wiesz każdy ma inny argumen na inną sieć , a wiadomo to nie zależy od Nas co Marian wybierze hehe :)
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 12 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Grudnia 2014 Ja staż w Orange mam spory, bo 107 miesięcy. Dostałem bardzo korzystną ofertę na abonament, natomiast najchętniej zrezygnowałbym z tego abonamentu.... Dają mi 520 minut wymiennych na sms, 1 giga internetu, nielimitowane rozmowy do Orange za 15 zł miesięcznie.Z tym, że to abonament... na koncie nie będe miał złotówek tylko minuty, ale tego nienawidze grrr....
Star Opublikowano 4 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Stycznia 2015 Co do grania w gry to polecam jedynie kablówkę :) Wifi ani inne lte nie za bardzo się nadają :) 1
Rekomendowane odpowiedzi