Zasłużony Fragowicz Lunatyk^^ Opublikowano 10 Lipca 2021 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Lipca 2021 Hej. Nie wiem w jakim dziale zamieścić to zapytanie, a mamy weekend, to do Orange nie można zadzwonić, i w dodatku jestem za granicą.. Właśnie wygrałem licytacje laptopa z aukcji : https://allegro.pl/oferta/nowy-acer-nitro-5-an515-55-53m3-bcm-10870153823 Jak widać w aukcji był wzięty w Orange, teraz pytanie czy orientuje się ktoś jak wygląda to w sytuacji gdy nie będzie ktoś go spłacał, mają możliwość jakoś zablokować tak jak telefony czy w przypadku laptopa nie ma takiej możliwości ? Z góry dzięki, zależy mi na szybkiej odpowiedzi bo nie wiem czy płacić za laptopa czy anulować. Miłego wieczoru @ [CS 1.6] Admin ONLY DD2 @ [CS 1.6] Starszy Admin ONLY DD2 1
Legendarny Fragowicz Raien Opublikowano 10 Lipca 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Lipca 2021 Możesz być spokojny, nikt nic Tobie nie zabierze, ani też nie zablokuje. 1
Zasłużony Fragowicz Lunatyk^^ Opublikowano 10 Lipca 2021 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Lipca 2021 15 minut temu, danse. napisał: Możesz być spokojny, nikt nic Tobie nie zabierze, ani też nie zablokuje. W takim razie płacę. Dzięki za informacje.
Rekomendowane odpowiedzi