aka zabijaka Opublikowano 8 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2014 Jedna mała uwaga ta nowa umiejętność zabójcy jest za dobra raszuja tymi zabójcami przez całą mapę i praktycznie go nie widać czyli pierwszego fraga maja za darmo poza tym wyrzuca ci bron kładzie 4 miny 1/8 krytyczne i cicho chodzi trochę to za dużo moim zdaniem to powinna być klasa mega premium a nie premium. Albo powinno się ja osłabić
Właściciel GET Opublikowano 8 Grudnia 2014 Właściciel Opublikowano 8 Grudnia 2014 Nie przesadzajmy, że Zabójca jest aż taką Mega Premium... Powiedzieliśmy, że kasujemy ten podział. Jest premium i tyle. Ta moc de facto jest mocna, to jest prawda, dlatego proponuję 3 miny oraz, gdy jest niewidzialna, aby był kroki słyszalne. To wszystko. Ponadto, przypominam, że Zbójnik może widzieć niewidzialnych, więc takie tam gadanie, że jest niewidzialny i ma darmowego fraga... To właśnie wtedy on ma utrudnione bardzo, jak myśli, że jest cichy, a zaraz mu Zbójnik wylatuje na pysk. 2
Napalony25 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zabójca - 4 miny, AutoBH, niewidzialny do momentu oddania strzału, ciche kroki, wybucha po śmierci, 1/8 na krytyczne uderzenie, 1/12 na wyrzucenie broni przeciwnika, 1/3 z HE. żadna z klas niema tylko umiejętności co ta :D. no niewidzialność jest i dobra i zła strona:d wiadomo premium ale trochę za dożo tego. jestem za co napisał Nesty jest zbójnik i go widzi :D. zabrac mu 1 mine i cicho biegi i bedzi troche lepie ale i tak nic tego nie zmieni ze ka klasa jest za dobra ale spoko pogramy zobaczymy :D
aka zabijaka Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 9 Grudnia 2014 (edytowane) Zabierzcie mu ta niewidzialność bo wszyscy narzekają na to od kiedy to weszło to nagle wszyscy graja zabójcami a zbójnikiem nikt nie gra... Edytowane 9 Grudnia 2014 przez aka zabijaka
Honor Opublikowano 9 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 9 Grudnia 2014 Chciałbym poruszyć temat zabójcy, gdyż uważam, że jest to trochę bez sensu, że nie widać go do momentu oddania strzału. Jest to ogromnym ułatwieniem dla danej klasy, gdyby go jeszcze było widać jak ninje to byłby troszkę wykrywalny i byłyby jakieś szanse zabicia bo tak to nie ma takiej możliwości. Teraz wszyscy poszli na łatwizne i pół serwera zaczęło grać zabójcami, pomyślcie nad tym bo to jest na prawdę bez sensu
Właściciel GET Opublikowano 9 Grudnia 2014 Właściciel Opublikowano 9 Grudnia 2014 Dziś wyjdą te poprawki... Nie narzekaj.
Zasłużony Fragowicz The Next Best Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Grudnia 2014 Więc tak moim zdaniem zostawić mu 4 miny tak jak było i jest dotychczas a całkowicie zabrać niewidzialność i zastąpić to jakaś inną mocą??? gdyż już teraz gracze narzekają strasznie że owa klasa jest za mocna przez wcześniej wymienioną umiejętność i uciekają z serwera, już wcześniej zabójca był kosą teraz to piła mechaniczna :)
Klawy Opublikowano 9 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 9 Grudnia 2014 ta klasa jest przesadzona o ta niewidzialnosc na poczatku rundu do oddania pierwszego strzalu, to nie jest frag za darmo tylko kilka jak zrobi plecy, ninje lepiej widac niz zabujce. A ta klasa jest jak mega premium, bo sa w top 15 najlepsi, cos cos w tym jest chyba.
aka zabijaka Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 9 Grudnia 2014 (edytowane) Zabójcy wo gule nie widać pojawia się znikąd i wyrzuca mi bronie nie darady się nawet obronić trochę chore to jest Edytowane 9 Grudnia 2014 przez aka zabijaka
Właściciel GET Opublikowano 9 Grudnia 2014 Właściciel Opublikowano 9 Grudnia 2014 Więc tak moim zdaniem zostawić mu 4 miny tak jak było i jest dotychczas a całkowicie zabrać niewidzialność i zastąpić to jakaś inną mocą??? Nie cuduj. Było dyskutowane z Bimbasem, pomysł jest dobry, ale zabrakło doprecyzowania go. Zabójcy wo gule nie widać pojawia się znikąd i wyrzuca mi bronie nie darady się nawet obronić troche chore Zamknij się już, ile można słuchać Twojego "memlem, memlem". Napisałem coś wyżej, to zrozum. Bo jak na razie to Ty objawiasz chorobę. już wcześniej zabójca był kosą teraz to piła mechaniczna :) Koń by się uśmiał z tych głupot, co piszesz.
Twistu Opublikowano 9 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 9 Grudnia 2014 (edytowane) Jeśli Nesty uważasz że zabójca jest odpowiednio zbalansowany to zapraszam na serwer na spec i popatrzeć sobie po pierwsze na to jak się układa zajmowanie miejsc w tabeli pod względem klasy. ( Zabójcy są zawsze czołówka ) Po drugie weź sobie odpal normalną klase i graj przeciw zabójcy . Bez szans, a jeśli uważasz , że przesadzamy (jako gracze którzy się na forum udzielają ) to spójrz ile ludzi wchodzi i dostaje 5 razy pod rząd bułe i wychodzi łatwo to zaobserwować. Mało tego jeśli komuś się uda nawet go ubić to i tak pada się od jego autodestrukcji, bo oni nie strzelają z odległości tylko podchodzą jak najbliżej żeby buła weszła i nawet jak komuś fartem uda się ubić to i tak zaraz ginie. BEZ SENSOWNE DOBRANIE UMIEJĘTNOŚCI . A jeżeli serwer jest nastawiony na to że klasy normalne nie mają szans z premium to proszę umieścić na początku dołączenia do serwera o tym informacje , że grając klasą inną niż Zbójnik będziesz padać zaraz na początku mapki. Edytowane 9 Grudnia 2014 przez Twistu
Właściciel GET Opublikowano 9 Grudnia 2014 Właściciel Opublikowano 9 Grudnia 2014 A czy ja napisałem, że jest odpowiednio zbalansowana? Naucz się czytać. Przesadzacie z ilością pierdolenia, bo ileż można? Skoro napisałem: DZISIAJ KLASA ZOSTANIA POPRAWIONA, to tylko idiota nie potrafi tych słów zrozumieć. 1
LoL2014 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 10 Grudnia 2014 Jak dla mnie tak czy siak jest za dobry ten zabójca, wcześniej był słabiutki że mu dodaliście taką moc?
Właściciel GET Opublikowano 10 Grudnia 2014 Właściciel Opublikowano 10 Grudnia 2014 Nie był słaby, ale był jedną ze słabszych premium. Obecnie jest zdecydowanie lepiej.
ZakI Opublikowano 13 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 13 Grudnia 2014 Moim zdaniem bez przesady, zawsze jest inna klasa która widzi niewidzialnych, więc wtedy Zbójnik ma problem dopiero. Jak tak chcecie każdą klasę "psuć" to kupowanie premek niebawem będzie bez sensu. 1
BlackHuntsMan ' Opublikowano 17 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 17 Grudnia 2014 ZABÓJCA Na początku "OP" była Ninja, znerfili ją. Potem był Cybersuit, również znerfili. Potem był Frager, został usunięty, teraz Zabójca.... Po co się tak "pieprzyć" z tymi klasami ? Premium to premium... płacisz by być lepszym, by mieć większe możliwości... Ja proponuje aby zmienić broń, z M4 na UMP45 - nie ma jeszcze klasy która by posiadała te iście zajebistą broń. Jak komuś przeszkadza niewidzialność to niech zaopatrzy się w "oczy termowizyjne" lub klasę Zbójnik.
LoL2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 17 Grudnia 2014 Myślę że można już temat zamknąć, klasie widać cień pod nogami, to wystarczająco dużo nawet jak dla jakiegoś nie ogara grającego na serwie.
Rekomendowane odpowiedzi