TurboDymoMan Opublikowano 30 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 30 Listopada 2014 Siema, mam motorole moto G 2014 Dual Sim i dziwnie długo trwa wybieranie danego numeru, lub też połączenie z internetem . Ktoś coś?
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 30 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 30 Listopada 2014 masz kartę pamięci? też miałem podobnie kupiłem za dużo GB, i strasznie muliło kupiłem mniejszą i śmiga :)
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 1 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Grudnia 2014 Za dużo numerów na simie? Zamulony telefon aplikacjami? Za dużo muzyki na karcie pamięci.
KayaB Opublikowano 1 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 1 Grudnia 2014 Za dużo zbędnych aplikacji zapewne masz które nie są Ci do szczęścia potrzebne ;)
Właściciel GET Opublikowano 1 Grudnia 2014 Właściciel Opublikowano 1 Grudnia 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Pozostałe → Zapytaj do Hyde park → Web, komputery, software → Urządzenia mobilne
Rekomendowane odpowiedzi