Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siema

W tym prostym i krótkim poradniku chciałbym pokazać wam jak wgrać COD MOD na boty.Najpierw pobieramy to: 

http://www62.zippyshare.com/v/54033048/file.html

1. Rozpakowujemy

2. Wchodzimy w nasz plik i folder "cstrike" kopiujemy do naszego folderu tam gdzie mamy zainstalowanego cs'a 1.6.

3. Odpalamy grę i cieszymy się CODE'M na botach Co daje Cod mod?

Około 12 różnych klas.Około 100 perków.I wiele ,wiele więcej.

Poradnik zrobiony 100% przeze mnie zakaz kopiowania bez mojej zgody.UWAGAZaleca się Wykonać kopię zapasową cs'a w razie czego !!Zaleca się również wgrywać boty na cs non steam dlaczego?Dlatego iż nie będziesz mógł już korzystać z dawnych zwykłych botów jeżeli wgrasz te.

Edytowane przez .zJaranY Mis.
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jak dajesz taką swoją paczkę to daj też skan tego folderu.

W dzisiejszych czasach wszędzie może być coś złego. 

Po za tym weź to popraw jakoś estetycznie, bo aż nie chce się czytać. 

Opublikowano

Klik

Poradnik zrobiony 100% przeze mnie zakaz kopiowania bez mojej zgody.UWAGAZaleca się Wykonać kopię zapasową cs'a w razie czego !!Zaleca się również wgrywać boty na cs non steam dlaczego?Dlatego iż nie będziesz mógł już korzystać z dawnych zwykłych botów jeżeli wgrasz te.

Mhm, Twój ...

Opublikowano

Klik

Mhm, Twój ...

HAHhhahahahah mnie to śmieszy ;o Myślisz , że skoro Ty nie potrafisz ktoś inny nie potrafi? Szukaj dalej ;) 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

HAHhhahahahah mnie to śmieszy ;o Myślisz , że skoro Ty nie potrafisz ktoś inny nie potrafi? Szukaj dalej ;)

Przecież to plagiat.Nie podałeś źródła  z jakiego to skopiowałeś.A sam tego nie napisałeś ;)

Opublikowano

Gdzieś już widziałem ten poradnik ;)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Masz obowiązek dodać źródło jeżeli nie jest twój. Bo inaczej każdy by o to oskarżał. 

• Legendarny Fragowicz
  • 7 miesięcy temu...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności