Skocz do zawartości

Propozycja votowania graczy.

Kaziu323221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Gram na serwerze dosyć długo i zauważyłem że dużo graczy albo grę trolluje albo wejdzie cheater i całkowicie psuje nam zabawę na serwerach Fragujemy.com. I dobrze by było jakby założyciele serwera albo odpowiedni za to ludzie dodali opcję votowania bo to naprawdę pomoże serwerom fragujemy.com i jeszcze więcej graczy przyciągną wasze serwery :) Byłbym zadowolony gdybyście dodali taką opcję :) 

Opublikowano

Według mnie idiotyczny pomysł ! Od tego jest admin a nie jakieś głosowanie graczy. Z tego co wiem to administracja na serwerach fragujemy spełnia swoje zadanie w 100 %. Gram na serwerze 4fun jakieś 3 miesiące i rzadko się zdarza by na serwerze nie było admina. A choćby nawet, to można nakręcić demko i wrzucic na forum.

Opublikowano

Według mnie idiotyczny pomysł ! Od tego jest admin a nie jakieś głosowanie graczy. Z tego co wiem to administracja na serwerach fragujemy spełnia swoje zadanie w 100 %. Gram na serwerze 4fun jakieś 3 miesiące i rzadko się zdarza by na serwerze nie było admina. A choćby nawet, to można nakręcić demko i wrzucic na forum.

No tak ale zobacz jak gramy od północy do 1-3 rano i jak wbije cheater to skąd weźmiemy admina ? A jak demko nakręcimy to i tak po kilku dniach zostanie zbanowany... :)

• Właściciel
Opublikowano

Kiedyś też tak myślałem jak Ty, że lepiej będzie z tym, ale okazuje się, że nie. Jeśli zrobimy głosowanie, gdy jestem ja z kimś, to może mnie kicknąć i tyle. Tak samo będzie 3 osoby, 2 zagłosują na tak, to Ciebie wyrzuci. To nie jest uczciwe.

Opublikowano

Nie no spoko :) Tylko dałem propozycje bo jak nie ma admina o 1-2 w nocy no to ciężko się gra jak cheater wbije :/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności