Kaziu323221 Opublikowano 24 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 24 Listopada 2014 Panowie... ostatnio mam straszne spadki FPS-ów nie wiem czemu miałem jakieś 250 fps a tutaj spada mi do 50-60 co jest grane ? Pomocy...
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 24 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Listopada 2014 Ty się zastanów, gdzie wrzucasz tematy, bo naprawdę nie uśmiecha mi się przenosić każdego Twojego tematu, bo nie potrafisz uważnie czytać.
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 24 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Listopada 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Świat Counter-Strike'a → Counter-Strike: Global Offensive → Poradniki do Świat Counter-Strike'a → Counter-Strike: Global Offensive → Problemy i pytania
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 24 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Listopada 2014 2 proste podpowiedzi. wyczyść komputer powietrzem z kurzu (polecam kompresor) przeskanuj komputer na posiadanie wirusów i skorzystaj z CCleaner (oczyszcza dysk ze smieci) a jeśli to nie pomoże to zrób testy ram i hdd lub w ewentualności format kompa (zawsze pomaga) lub zmieniałeś ustawienia konfiguracji cs (grafika itp.)
Rekomendowane odpowiedzi