Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Awp4one_v1
Witam chciałem wam zaprezentować moją mape nad która pracowałem ostatnio , to awp4one_v1 jest moją pierwszą mapą w source sdk. Mape nie łatwo było stworzyć ,zawsze pojawiały się jakieś problemy, ale dzięki pomocy Wheatley rozwiązałem wszystkie trudne błędy których sam bym nie rozwiązał .
Dobra teraz coś o mapie, mapa wzorowana jest na jej odpowiedniku z cs 1.6 (bardzo dobra mapa ;d) ,na mapie jest 16 respawn'ów czyli po 8 na team ,mapka nie jest duża ale każdy znajdzie miejsce dla siebie .Na środku ustawiłem kilka skrzynek chroniących przed dostaniem bańki z drugiego respaw'a, po prawej i po lewej stronie umieściłem 2 długie baseny o głębokości sięgającej gdzieś do szyi (wiec jak ktoś nie umie pływać to nie utonie;>)
Teraz coś o wyposażeniu ,ustawiłem domyślny ekwipunek snajperski czyli awp + knife ,a co do buyzon'u którego nie toleruje na mapach awp został on całkowicie ukryty.
Na tym zakończę moją prezentacje ,zapraszam do przetestowania mapy / przeglądania screen'ów z niej oraz do komentowania.

Link do screen'ów z mapy---------> http://csgo.gamebanana.com/maps/183670
Link do mapy---------------------> http://csgo.gamebanana.com/maps/183670
Workshop_publish ->

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

@update

- dodanie autora oraz napisu fragujemy.com

-dodanie mapy na gamebanna

Edytowane przez spod
  • Ustrzel fraga! (+) 3
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Mapa świetnie Ci wyszła, i jeśli nawet jest to mapa na go, tak powiem Ci, że z chęcią taką i w cs 1.6 bym zobaczyła. Dobra robota. :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ja już Tobie mówiłem bardzo dobrze Ci to wyszło. Normalne jest to, że czasami pojawiają się problemy, ale najważniejsze, że poradziłeś sobie przy pomocy kolegi. Czekam z niecierpliwością na jakąś mapę w 1.6. Kto wie może coś tam stworzysz dla "starego" cs? Twórz dalej. Moim zdaniem jesteś kreatywną osobą, która będzie w stanie stworzyć coś nowego, a takich ludzi się ceni :)

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Bardzo fajna mapa. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Myślę, że Nestjusz doda ją do mapcycle ^^.

Mapa świetna, idealnie odwzorowana.

Gratulacje.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Bardzo przyjemna mapa, dość dobrze odwzorowuje oryginał lecz takie mapy zostają anomalią CSGO gdyż mogą być grane częściej niż przykładowo awp_india.

Boty wkurwiają XD Dość dobrze się gra, ale wydaje mi się że brakuje skrzynek?

Pozostaje na mapie troszkę niedoskonałości, lecz zapewne z czasem autor nabędzie wprawy ;)

Proponuję w tym czasie przerobić tą mapę na bardziej finezyjny wygląd, nie szczędzieć na modelach ani na niczym i zrobić świetny wygląd - dlaczego? dla wprawy, polecam.

Mapa świetnie Ci wyszła, i jeśli nawet jest to mapa na go, tak powiem Ci, że z chęcią taką i w cs 1.6 bym zobaczyła. Dobra robota. :)

Ale jaja XD Ta mapa jest w 1.6 od pra-dawna XD

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano
Ale jaja XD Ta mapa jest w 1.6 od pra-dawna XD

Nie wiedziałam. :) Podrzuć linka. :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Mapa chyba powstała specjalnie dla nas, więc umieszczenie napisu Fragujemy.com byłoby rozsądne, to raz. Dwa, niedobrze, że udostępniłeś kod źródłowy mapy. To są minusy. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mapa bardzo fajna :) Sam chętnie bym zagrał na tej mapce :D 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jestem z Ciebie dumny spod, mnie szlag trafiał po pół godzinie babrania się w VHE :D

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Jestem z Ciebie dumny spod, mnie szlag trafiał po pół godzinie babrania się w VHE :D

Nie masz takiego pomocnika jak on hehe XD

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie masz takiego pomocnika jak on hehe XD

Wheatley mój mistrzu bez ciebie bym sobie nie poradził , chyba już niedługo cię zatrudnię na pełen etat (kontrakt podpiszemy już niedługo ;d)

• Właściciel
Opublikowano

Chciałbym Ci serdecznie pogratulować, bo nie wiem skąd mam wziąć obrazek "fragujemy.com", bo żeś nigdzie tego nie załączył. A z kosmosu się to nie weźmie. I przez to nie wyświetla się obrazek na mapie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności