Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 18 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Listopada 2014 (edytowane) Awp4one_v1Witam chciałem wam zaprezentować moją mape nad która pracowałem ostatnio , to awp4one_v1 jest moją pierwszą mapą w source sdk. Mape nie łatwo było stworzyć ,zawsze pojawiały się jakieś problemy, ale dzięki pomocy Wheatley rozwiązałem wszystkie trudne błędy których sam bym nie rozwiązał .Dobra teraz coś o mapie, mapa wzorowana jest na jej odpowiedniku z cs 1.6 (bardzo dobra mapa ;d) ,na mapie jest 16 respawn'ów czyli po 8 na team ,mapka nie jest duża ale każdy znajdzie miejsce dla siebie .Na środku ustawiłem kilka skrzynek chroniących przed dostaniem bańki z drugiego respaw'a, po prawej i po lewej stronie umieściłem 2 długie baseny o głębokości sięgającej gdzieś do szyi (wiec jak ktoś nie umie pływać to nie utonie;>)Teraz coś o wyposażeniu ,ustawiłem domyślny ekwipunek snajperski czyli awp + knife ,a co do buyzon'u którego nie toleruje na mapach awp został on całkowicie ukryty.Na tym zakończę moją prezentacje ,zapraszam do przetestowania mapy / przeglądania screen'ów z niej oraz do komentowania.Link do screen'ów z mapy---------> http://csgo.gamebanana.com/maps/183670Link do mapy---------------------> http://csgo.gamebanana.com/maps/183670Workshop_publish -> -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- @update - dodanie autora oraz napisu fragujemy.com -dodanie mapy na gamebanna Edytowane 23 Listopada 2014 przez spod 3
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 18 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Listopada 2014 Mapa świetnie Ci wyszła, i jeśli nawet jest to mapa na go, tak powiem Ci, że z chęcią taką i w cs 1.6 bym zobaczyła. Dobra robota. :) 1
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 18 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Listopada 2014 Ja już Tobie mówiłem bardzo dobrze Ci to wyszło. Normalne jest to, że czasami pojawiają się problemy, ale najważniejsze, że poradziłeś sobie przy pomocy kolegi. Czekam z niecierpliwością na jakąś mapę w 1.6. Kto wie może coś tam stworzysz dla "starego" cs? Twórz dalej. Moim zdaniem jesteś kreatywną osobą, która będzie w stanie stworzyć coś nowego, a takich ludzi się ceni :) 2
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 18 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Listopada 2014 Bardzo fajna mapa. 1
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 18 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Listopada 2014 Myślę, że Nestjusz doda ją do mapcycle ^^. Mapa świetna, idealnie odwzorowana. Gratulacje. 1
Wheatley Opublikowano 19 Listopada 2014 Partner Opublikowano 19 Listopada 2014 Bardzo przyjemna mapa, dość dobrze odwzorowuje oryginał lecz takie mapy zostają anomalią CSGO gdyż mogą być grane częściej niż przykładowo awp_india. Boty wkurwiają XD Dość dobrze się gra, ale wydaje mi się że brakuje skrzynek? Pozostaje na mapie troszkę niedoskonałości, lecz zapewne z czasem autor nabędzie wprawy ;) Proponuję w tym czasie przerobić tą mapę na bardziej finezyjny wygląd, nie szczędzieć na modelach ani na niczym i zrobić świetny wygląd - dlaczego? dla wprawy, polecam. Mapa świetnie Ci wyszła, i jeśli nawet jest to mapa na go, tak powiem Ci, że z chęcią taką i w cs 1.6 bym zobaczyła. Dobra robota. :) Ale jaja XD Ta mapa jest w 1.6 od pra-dawna XD 3
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 19 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Listopada 2014 Ale jaja XD Ta mapa jest w 1.6 od pra-dawna XD Nie wiedziałam. :) Podrzuć linka. :) 1
Anka ♥. Opublikowano 19 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 19 Listopada 2014 (edytowane) Tak wygląda: @edit: Popieram. ;) Edytowane 19 Listopada 2014 przez Anna♥ 1
Właściciel GET Opublikowano 19 Listopada 2014 Właściciel Opublikowano 19 Listopada 2014 Mapa chyba powstała specjalnie dla nas, więc umieszczenie napisu Fragujemy.com byłoby rozsądne, to raz. Dwa, niedobrze, że udostępniłeś kod źródłowy mapy. To są minusy. 1
k1x`` Opublikowano 28 Listopada 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Listopada 2014 Mapa bardzo fajna :) Sam chętnie bym zagrał na tej mapce :D 1
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 28 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Listopada 2014 Jestem z Ciebie dumny spod, mnie szlag trafiał po pół godzinie babrania się w VHE :D 1
Wheatley Opublikowano 29 Listopada 2014 Partner Opublikowano 29 Listopada 2014 Jestem z Ciebie dumny spod, mnie szlag trafiał po pół godzinie babrania się w VHE :D Nie masz takiego pomocnika jak on hehe XD 1
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Listopada 2014 Nie masz takiego pomocnika jak on hehe XD Wheatley mój mistrzu bez ciebie bym sobie nie poradził , chyba już niedługo cię zatrudnię na pełen etat (kontrakt podpiszemy już niedługo ;d)
Właściciel GET Opublikowano 30 Listopada 2014 Właściciel Opublikowano 30 Listopada 2014 Chciałbym Ci serdecznie pogratulować, bo nie wiem skąd mam wziąć obrazek "fragujemy.com", bo żeś nigdzie tego nie załączył. A z kosmosu się to nie weźmie. I przez to nie wyświetla się obrazek na mapie.
Rekomendowane odpowiedzi