Browar Opublikowano 14 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 14 Listopada 2014 Zapomniałem napisać, że na serwerze gram już z 8-10 miesięcy z pewnymi przerwami
Browar Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 14 Listopada 2014 ersO napisałem, że gram głównie rano, gdyż pracuję na nocki także po pracy pogram pogram 2-4 godzinki od godziny 9:00 i sporadycznie wieczorami. Wydaje mi się, że właśnie w godzinach porannych jest deficyt adminów gdyż dużo czitów gra wtedy.
ersO Opublikowano 14 Listopada 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Listopada 2014 Rozumiem ;) Tylko patrząc na gt wchodzisz na tzw. "Chwilkę" ; )
Browar Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgadza się czasami wchodzę na chwilkę gdyż szlak człowieka trafia jak ma grać z haxami
Właściciel GET Opublikowano 14 Listopada 2014 Właściciel Opublikowano 14 Listopada 2014 A co to za prostackie gesty? Co to za dyskusje?
Browar Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 14 Listopada 2014 Nesty yyyyy ? Jak to mówią co to było a nie jest nie piszę się w rejestr. Chcę się odciąć od przeszłości, jezeli kogoś obraziłem to przepraszam. Wiem, że nadaję się na tą funkcję jak zostanę przyjęty to będę się cieszył, jak nie to trudno jakoś to przeżyję :)
Właściciel GET Opublikowano 14 Listopada 2014 Właściciel Opublikowano 14 Listopada 2014 Nesty yyyyy ? Jak to mówią co to było a nie jest nie piszę się w rejestr. Chcę się odciąć od przeszłości, jezeli kogoś obraziłem to przepraszam. Wiem, że nadaję się na tą funkcję jak zostanę przyjęty to będę się cieszył, jak nie to trudno jakoś to przeżyję :) Nie kogoś, tylko Wymiara, jednego z naszych administratorów. Jeśli taki masz stosunek, pokazałeś go tam 3-4 miesiące temu, to nie chciałbym wiedzieć co będzie jak dostaniesz admina. Niby 27 lat, a mam wrażenie, jakbym miał do czynienia z 16 letnim karkiem osiedlowym, co się o wszystko rzuca i wszystko musi komentować. Po co te Twoje komentarze? Czy potrzebne jest Twoje stękanie "yyyy"? Nie pomyślałeś w wieku 27 lat, że to co piszesz powinno być na PW? Nie masz żadnego szacunku do zasad, po prostu nimi gardzisz. Więc jako admin musiałbym Cię solidnie postawić do pionu, ba, a co tam, zrobię to, jak dostaniesz szansę.
Rekomendowane odpowiedzi