SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 10 Listopada 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Listopada 2014 Piszę w jednym poście, aby nie było spamu Nazwa odznaczenia: Spamer Powód: Napisałem na forum ponad 800 postów Uwagi: Jestem aktywnym użytkownikiem na forum, staram się innym pomagać Nazwa odznaczenia: Fragowicz Powód: W swoim czasie ulokowałem się na 7 pozycji na serwerze 4 FUN Uwagi: Odznaka wynagrodzi moje starania w strzelaniu :) Nazwa odznaczenia: Emeryt Powód: Na waszych serwerach gram już ponad 2 lata (kto pamięta stare multikonto ten wie). Uwagi: Będę wdzięczny za taką odznakę - pokaże, że jestem z Wami od dłuższego czasu Nazwa odznaczenia: Stalowy Powód: Jestem z wami już spory kawał czasu Uwagi: Często grywam na waszych serwerach (ostatnio rzadziej, ale nadrobię to)
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Listopada 2014 Można wiedzieć, kiedy @Wymiar zrobi jakąś rekrutację odnośnie odznak? Od zapowiadanych zmian minęły 2 tygodnie. Pozdrawiam
Właściciel GET Opublikowano 14 Listopada 2014 Właściciel Opublikowano 14 Listopada 2014 Nie będzie żadnej rekrutacji.
Właściciel GET Opublikowano 1 Maja 2015 Właściciel Opublikowano 1 Maja 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi