Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

.....

Edytowane przez XXXXXXXX
  • Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Krótko się wypowiem.

Widziałam Cię już na innej dużej sieci.

Ostatnio aktywnie z rana na dd2.

Aktywnośc na forum jest o dziwo dobra.

Nic dodać nic ująć. Masz moje Tak!

• Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano

Gt jest z Tobą ; )

Natomiast kwestia steam...

Po co admin ma mieć steam?

- szybki kontakt z adminem przez steam

- dużo mniejsze prawdopodobieństwo odpalenia się admina.

- pewność że admin nie używał cheatów (ban valve)

I teraz pytanie, czy bez tego będziesz godny zaufania? To już osądzi Administracja.

Ja bym chętnie był za, ale taka wersja admina ze steamem mnie nie przekonuje...

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Jestem jak najbardziej na TAK. Jestem bez zastrzeżeń do tego gracza.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Kiedyś grałem na serwerze gdzie byłeś adminem i z tego co pamiętam ogarniałeś. Na tym dd2 nie wyróżniasz się niczym negatywnym, więc mimo, że obecnie ns to byłbym za daniem Ci szansy. Wiem jak wygląda granie rano bez admina na serwerze.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Kiedyś grałem na serwerze gdzie byłeś adminem i z tego co pamiętam ogarniałeś. Na tym dd2 nie wyróżniasz się niczym negatywnym, więc mimo, że obecnie ns to byłbym za daniem Ci szansy. Wiem jak wygląda granie rano bez admina na serwerze.

To był mój serwer prowadziłem go przez 3 lata , przez 8 miesięcy był only steam i uwierz mi że bywały dni że było więcej odpałów niż na serwerze s/ns więc dla mnie osobiscie steam to żaden argument ponieważ odpałów na steam także nie brakuje .

Podanie napisałem bo gram u was ale rano się poprostu nie da zanim ktoś się trafi kto napiszę do admina to trochę trwa a skoro mogę pomóc a pomoc z rana była by duża bo bym wyczyscił z rana serwer od  dzieci z biedą mózgową tak żeby  zapomniały że tu taj tak się gra  . O to mi chodzi żeby sobie pograć spokojnie .

Edytowane przez Kair
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zrobimy tak.

Dodaj mnie na Steam, mój nick to: OldschooL || Jestem Mierny

Najpierw porozmawiamy na Steam.

Reszta osób niech się dalej wypowiada.

Opublikowano

Kair różnica jest i to spora, po części wyjaśnił to erso. Zawsze byłem przeciwny przyznawaniu graczom NS uprawnień administratora. Na tym serwerze nie ma admina NS, ale przy Tobie jestem na tak, bo kojarzę Cie i myślę, że ogarniesz. Zawsze inaczej się patrzy na gracza steam a gracza ns. Oczywiście odpały zdarzają się wszędzie od ns po profesjonalną ligę, ale statystycznie nieporównywalnie więcej odpala sie nsów, bo praktycznie nie ma konsekwencji, chyba, że stałe ip.

Ponadto kwestia porannego grania. Z takich samych powodów jak Ty złożyłem podanie, teraz rano nie gram bo mam swoje obowiązki, ale wiem, że potrzebny jest admin na tę porę dnia.

Opublikowano (edytowane)

Ja was rozumiem macie swoje zasady ale może warto zrobić ten jeden jedyny wyjątek bo ja nie chcę nikomu szkodzić . Nesty mnie trochę zna z innego forum i mniej więcej wie kim jestem . Jeżeli się nie da to przecież się nie obraże i nie narobie szopki mam swoje lata i doświadczenia jak pisałem wczesniej chcę poprostu pomóc i umilić sobie i reszty graczy swobodną gre . Tyle od mnie więcej spamować nie będę .  OldschooL Jestem Mierny zaprosiłem cię na steam . A nowego kompa nie kupię ze względu na administratora w grze aż głupio to brzmi ...

Edytowane przez Kair
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Wyjątek był już, admin VASCO. Źle nie było. Aczkolwiek ja się obawiam czegoś innego, że nie przyjmiesz naszych zasad. Ewidentnie od początku wiele już punktów regulaminów złamałeś, a u nas są restrykcje wobec tego. Nie zdziwiłbym się, jakby po zwróconej Tobie ostrej uwadze, zrezygnowałbyś.

Opublikowano (edytowane)

Wyjątek był już, admin VASCO. Źle nie było. Aczkolwiek ja się obawiam czegoś innego, że nie przyjmiesz naszych zasad. Ewidentnie od początku wiele już punktów regulaminów złamałeś, a u nas są restrykcje wobec tego. Nie zdziwiłbym się, jakby po zwróconej Tobie ostrej uwadze, zrezygnowałbyś.

Nesty wiedziałem że wylecisz z takim tematem ale prawda jest taka że jak nie zaryzykujesz to nigdy się niedowiesz  no chyba że zaczniemy się bawić w proroctwa i czarnowidztwa . Co do zasad postaram się dostosować , wiadomo nie każdy się zgadza ze wszystkim ale postaram się to przemilczeć z tego co zauważyłem na dd2 są normalni admini , nie ma dzieci więc nie ma podstaw do jakichś zbędnych kontrowersji . Co do uwag jak napisałeś skoro ona będzię adekwatna do popełnionego czynu proszę bardzo wtedy ładnie poczytam i się wytłumacze mi nie chodzi o to aby tu wchodzić do was i wam robić syf .

Odrazu chciałem napisać że jeszcze mam range na sieci ..... ty wiesz jakiej ale tylko dlatego że Sebul nie chce mi jej zdjąć żeby potem ktoś afery nie robił zobaczy że czerwony ,  a czerwony i czerwony na sieci X to duża róznica .

Edytowane przez Kair
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dobra, znam sytuację.

Wypowiadajcie się dalej w tym podaniu ;)

Problemy osobiste wyjaśnijcie sobie na PW/Steam, mnie interesuje AKTUALNA opinia o graczu.

Opublikowano

No gra rankiem, gdy nie ma adminów.

Ogarnia grę.

No nie gra na steam, ale myślę, że można mu zaufać.

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Myślę że ogarnie . Zapotrzepowanie jest spore . 27 lat więc nie wydaje mi Sie żeby próbował odpalać. Jestem na tak

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Najważniejszą kwestią jest to, że grasz rano. To co chciałem dodać wymieniły koledzy wyżej.

Jestem za daniem Ci szansy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności