Agresor Opublikowano 6 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 6 Listopada 2014 (edytowane) Oto moje prace. Oczywiście przyjmuję wszystkie uwagi co do tych zdjęć, bo jak głosi powiedzenie ''Człowiek uczy się na własnych błędach''. Tak więc pisać co mógłbym poprawić, a czego nie dodawać. :) 1. 2. 3. 4. Oczywiście nowe prace które uda mi się zrobić będę dodawał. :) Edytowane 6 Listopada 2014 przez Agresor 1
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 6 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Listopada 2014 W pracy pierwszej render jest rozmazany, według mnie kompletnie nie potrzebnie praca wydaje się przez to zwyczajnie brzydsza. Druga praca mi się podoba najbardziej ze wszystkich tylko czcionka nie wpasowana. Również w 3 pracy czcionka, tło fajnie zrobione. Ostatnia Twoja wystawiona praca MI się nie podoba. Napis kompletnie nie wpasowany, w ogóle się nie komponuje z tłem. Co do samego tła to mi się nie podoba, nie mam pojęcia czy to obrazek gotowy czy Ty robiłeś tło ale jeżeli Ty robiłeś to osobiście wolałbym prace wyraźniejszą. A tak poza konkursem to podoba mi się tło twojej sygnatury, ponieważ napis jest kiepski. http://fragujemy.com/topic/10-przydatne-linki-brushe-rendery-stocki/ To wyżej dla Ciebie, przyda się uwierz ;). Powodzenia w dalszej pracy. 1
Agresor Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 6 Listopada 2014 Na pewno skorzystam. Myślę że co do tego 2 obrazka czcionka pasuje, ale troszeczkę widoczniejsza mogła by być. :)
Melanjy Opublikowano 7 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 7 Listopada 2014 Fajnie, w jakim programie tworzysz ;> ja bawię się w gimpie:P
Agresor Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) Fajnie, w jakim programie tworzysz ;> ja bawię się w gimpie:P Wiesz co? W różnych, ale najczęściej gimp ;) Na dzisiaj. Nwm czemu, ale strasznie podoba mi się kolor zielony. Napis troszeczkę nie widoczny, ale myślę że fajnie komponuje się. :) Potrzebny ten dodatek z ognia? Sami oceńcie. :) Edytowane 8 Listopada 2014 przez Agresor 1
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 7 Listopada 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Listopada 2014 Nie pisz posta pod postem używaj opcji edytuj. I właśnie ta czcionka pasuje do militariów a nie do postaci z gry ze średniowiecza. Dlatego mi nie pasował ten napis a przynajmniej czcionka w tamtej pracy. Teraz całkiem fajnie zrobiona praca tylko nie wiem, może to moje tylko dziwne spostrzeżenie, tło jest pixelowe jak dla mnie dosyć bardzo i to mnie razi w oczy.
Agresor Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 8 Listopada 2014 Pytanie do modów. Czy codziennie temat może być odświeżany nowymi postami czy cały czas edytować w jednym poście? :) Dostawa: 1. 2. 3. 4. Ta chyba najbardziej mi się nie podoba z nich wszystkich. Ale jak zlecenie to zlecenie. :P Jeszcze ciepłe. :)
Rekomendowane odpowiedzi