PikA pikA # Opublikowano 4 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 4 Listopada 2014 Powitać ^^ Mam dla was pytanie, bo trochę mi laguje w cs:go .. I nie wiem jak tego się pozbyć.. Windows XP.. Na W7 lepiej działa ale no niestety..xD Więc proszę o wszelką pomoc. Wszystkiego próbowałem i nici z tego..
Właściciel GET Opublikowano 4 Listopada 2014 Właściciel Opublikowano 4 Listopada 2014 Nazywaj tematy zgodnie z ich treścią.<br />Popraw temat nazywając go tak, aby każdy wiedział o co chodzi.<br /><br />Jednoznacznie określ problematykę tematu, wyróżniając go spośród reszty.<br />Nie dodawaj zbędnych informacji, znaków, ani emotikon w nazwie tematu.<br /><br />Załóż ponownie temat, uwzględniając powyższą uwagę i informacje.<br /><br />
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 13 Lipca 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Lipca 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi