StimerPL Opublikowano 30 Października 2014 Fragowicz Opublikowano 30 Października 2014 Witam,chciałem zgłosić,że dostałem niesłusznie bana,za jakiegoś PRO-__- (sry ale jestem na tej stronie 1 raz,wybaczcie <3) ============================ Zbanowany nick: PRO-__- (ja mam nick StimerPL) zbanowane ip: 91.222.119.252 admin:bajo jajo powód bana: "pa" (co to w ogóle za ban?!) wygasa: "nigdy" (od 10/20/2014 20:30:17) info: niegrałem na waszym serwie z 2/3 miechy z powodu braku czasu gdy chciałem wejść na wasz serwer to mi wyskoczył w konsoli właśnie ten powód bana.... Ja wiem,że niektórzy gracze mają prawie identyczne ip i dlatego można zbanować 2 osoby za 1 komendą,ale żeby takie coś?! A na stronie mi pisze że nie jestem zbanowany i mogę grać,a w grze to mi pisze w konsoli. POZDRAWIAM !!! i myślę że dostanę UB bo ja nic nie zrobiłem.
Właściciel GET Opublikowano 30 Października 2014 Właściciel Opublikowano 30 Października 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi