Właściciel GET Opublikowano 28 Października 2014 Właściciel Opublikowano 28 Października 2014 Tak odnoszę wrażenie, że powinniśmy wszyscy zebrać pieniądze na łóżko dla Będzie dobrze i pikachu, bo dobrze razem leżycie ostatnio... 4
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 28 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Października 2014 Nesty powiem tak, możecie zbierać, ale nie dużo kwoty nam wystarczy tylko jakiś dmuchany materac z biedronki żeby .. bo wiesz na podłodze to zimno w du** Z góry bardzo dziękujemy liczymy na was kochani !! xd 1
Właściciel GET Opublikowano 28 Października 2014 Właściciel Opublikowano 28 Października 2014 Ja raczej Ci współczuję Pikachu niż kibicuję, więc... 3
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 28 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Października 2014 Wiem, że ty byś chciał ze mną ... no ale wiesz jak to jest w życiu .. miałeś przyjechać i co ?? nie doczekałem się ciebie :D
Bedzie Dobrze Opublikowano 28 Października 2014 Autor Zawieszony Opublikowano 28 Października 2014 O Ty ! Andzieju ! Mu współczujesz a Mi to nie ?! Dobra, weź się ! Nie no nie wyczymię idę zaraz grać w Gre, bo ... no nie wyczymie. Nesty, mogłeś w prost powiedzieć, że czujesz coś do Pikachuka nie stawałbym Wam na drodze... Ah. 2
Właściciel GET Opublikowano 28 Października 2014 Właściciel Opublikowano 28 Października 2014 Jak nie wytrzymujesz, to uwolnij tego ptoka w końcu :P Wiem, że ty byś chciał ze mną ... no ale wiesz jak to jest w życiu .. miałeś przyjechać i co ?? nie doczekałem się ciebie :D No Ewa mi obiecała jabłka przywieść i do dzisiaj tego nie zrobiła...
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 28 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Października 2014 (edytowane) To co chcesz spróbować jeszcze raz ... tylko wiesz jak nie przyjedziesz to koniec ... Ps. jak masz zamiar przyjechać to tak po 23 :* :D Edytowane 28 Października 2014 przez PiKaChU ^.^
Bedzie Dobrze Opublikowano 28 Października 2014 Autor Zawieszony Opublikowano 28 Października 2014 Ty nie bądz taki mądry ... Jak ja uwolnię Swojego pytona, to Twój pisior będzie uciekał gdzie pieprz rośnie. A korzystając z okazji, Nesty nie mówiłeś, że masz brata Bliźniaka: 2
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 28 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Października 2014 Nesty jest mój, a teraz koniec spamu! 1
Właściciel GET Opublikowano 28 Października 2014 Właściciel Opublikowano 28 Października 2014 To co chcesz spróbować jeszcze raz ... tylko wiesz jak nie przyjedziesz to koniec ... Ps. jak masz zamiar przyjechać to tak po 23 :* :D Próbuję Ci cały czas zaakcentować, że mnie Wasze żarty nie śmieszą i raczej dystansuję się od takich zachowań, które Ty i Bedzie Dobrze przedstawiacie ostatnio. Zamiaru żadnego nie mam, Ewa miała Ci to uświadomić :( Pzdr. 2
Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 29 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Października 2014 Bedzie Dobrze razem z PikaCHu chyba zapomnieliście się w jakim dziale piszecie.Jeszcze jeden bezsensowny i nie wnoszący nic post w tym dziale, a polecą warny.Od pisania takich głupot macie odpowiednie działy.
Rekomendowane odpowiedzi