Skocz do zawartości

[oddzielony] SS'y z serwera

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Tak odnoszę wrażenie, że powinniśmy wszyscy zebrać pieniądze na łóżko dla Będzie dobrze i pikachu, bo dobrze razem leżycie ostatnio...

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nesty powiem tak, możecie zbierać, ale nie dużo kwoty nam wystarczy tylko jakiś dmuchany materac z biedronki żeby .. bo wiesz na podłodze to zimno w du** 

Z góry bardzo dziękujemy liczymy na was kochani !! xd

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wiem, że ty byś chciał ze mną ... no ale wiesz jak to jest w życiu .. miałeś przyjechać i co ?? nie doczekałem się ciebie :D

Opublikowano

O Ty  ! Andzieju ! Mu współczujesz a Mi to nie ?! Dobra, weź się ! Nie no nie wyczymię idę zaraz grać w Gre, bo ... no nie wyczymie.

Nesty, mogłeś w prost powiedzieć, że czujesz coś do Pikachuka nie stawałbym Wam na drodze... Ah.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Właściciel
Opublikowano

Jak nie wytrzymujesz, to uwolnij tego ptoka w końcu :P

Wiem, że ty byś chciał ze mną ... no ale wiesz jak to jest w życiu .. miałeś przyjechać i co ?? nie doczekałem się ciebie :D

No Ewa mi obiecała jabłka przywieść i do dzisiaj tego nie zrobiła...

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

To co chcesz spróbować jeszcze raz ... tylko wiesz jak nie przyjedziesz to koniec ... 

Ps. jak masz zamiar przyjechać to tak po 23 :* :D

Edytowane przez PiKaChU ^.^
Opublikowano

Ty nie bądz taki mądry ... Jak ja uwolnię Swojego pytona, to Twój pisior będzie uciekał gdzie pieprz rośnie.

A korzystając z okazji, Nesty nie mówiłeś, że masz brata Bliźniaka: 6a0033fb62e7.jpg

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Właściciel
Opublikowano

To co chcesz spróbować jeszcze raz ... tylko wiesz jak nie przyjedziesz to koniec ... 

Ps. jak masz zamiar przyjechać to tak po 23 :* :D

Próbuję Ci cały czas zaakcentować, że mnie Wasze żarty nie śmieszą i raczej dystansuję się od takich zachowań, które Ty i Bedzie Dobrze przedstawiacie ostatnio. Zamiaru żadnego nie mam, Ewa miała Ci to uświadomić :(

Pzdr.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Bedzie Dobrze razem z PikaCHu chyba zapomnieliście się  w jakim dziale piszecie.Jeszcze jeden bezsensowny i nie wnoszący nic post w tym dziale, a polecą warny.Od pisania takich głupot macie odpowiednie działy.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności