Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak najpierw dostałem bana bez powodu wchodzę sprawdzić co i jak udało sie a tu no szacun a nie raczej brak szacunku wspominałem ze administracja wyzywa i lata po txt chyba tak to lecimy dalej

==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! 
==== Zbanowany nick : MalyskoPL 
==== Zbanowane IP : 46.215.110.52 
==== Admin : Bimbasek 
==== Powod Bana : Wypierdalaj 
==== Wygasa : Nigdy ( od 10/08/2014 - 12 : 06 : 
http://screenshooter.net/100058808/uiwpmyj masz wspomóc to będzie wiecej slotów na cod nie no żartuje :D przy 21 nie jest pełen server bo banują bez powodu i psuja atmosfere administratorzy więc polecam  coś pięknego nie dostałem unbana  kupiłem premke troche żal kasy ale oj tam będzie na chleb ;)

Czytać fast dobra opowieść pewnie 1/4 miala ten sam problem :D
  • Karambit w plecy (-) 4
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Twoje bany poleciały za brak kultury, i użalanie się nad sobą oraz Twój poziom reprezentowany na sieci. Więc schowaj swoją "dumę" do kieszeni i albo przeproś albo daruj Sobie bezsensowne tematy/posty. Tyle z mojej strony.

Opublikowano

a czemu

zastanawiam sie nad botem na waszym serv z reklama jakies sieci co tyn a to i spamic postami mam juz zrobione prawie 100 kont :D

przepraszałem

eagle przepraszałem ale poraz kolejny mnie olano :?

rozumiem ban na dzień ale nie perm jak sam bylem obrażany :/

a i nie mam bota xd

• Karambit w plecy (-) 2
Opublikowano

zacznij jeszcze krzyczec i tupac nogami :] a straszyc to mozesz rowiesnikow w szkole... dlaczego dzieciom z takimi kompleksami rodzice nie odetna internetu 0_o

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

i tak wiem jak przeprosze to to nic nie da tak jak ostatnio :>

zacznij jeszcze krzyczec i tupac nogami :] a straszyc to mozesz rowiesnikow w szkole... dlaczego dzieciom z takimi kompleksami rodzice nie odetna internetu 0_o <<< obraza

i twoja pisownia pokazuję twoją dominacje już będę spokojny sorry ;/

to taka sztuka sarkazmu a nie obrazy :c

ja się nie chce kłócić ale czy ja cie obrażam od dzieckiem z kompleksami bo to jest obraźliwe i nie fer w kierunku innej osoby więc wiesz przemyśl też swoje postępowanie.

• Karambit w plecy (-) 1
Opublikowano (edytowane)

naucz sie k*rwa uzywac opcji "edytuj" ! napisales temat to czekaj i przestan spamowac.

wyplacz sie mamie/opiekunowi w domu a nie tu na forum.

Edytowane przez Live Free Or Die
Opublikowano

Ojoj masz chłopczyku pewnie z 14 lat... bo zachowujesz się tak jakbyś tyle miał.

Ja tu gram i żadnych problemów ze strony Administracji nie doświadczyłem.

Kochani Moderatorzy uciszcie to coś, błagam !

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jeśli zachowujesz sie dojrzale oraz w porządku wobec administracji, ona odwdzięczy Ci się tym samym. Widać jak Ty die zachowujesz więc nie wymagaj godnego traktowania. I jak powiedział kolega wyżej, prosiłbym o "uciszenie" użytkownika permanentnie.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności