VNM. Opublikowano 7 Października 2014 Zawieszony Opublikowano 7 Października 2014 Chciałbym wprowadzić coś ciekawego i zająć się w tym z najwyższą odpowiedzialnością!Chodzi o dział związany z tańcem. Przeszedłem długą drogę z tańcem, znam się na tym. Zaliczyłem takie tańce jak : C-walk ( mało popularny taniec, lecz nawet enQ się zajarała po tym co jej pokazałem <3). Douczałem się trochę BreakDance, Poppingu. Chciałbym pokazać, że taniec jest piękny i być może ktoś się zarazi poprzez właśnie ten dział w którym będę opisywał poszczególne style taneczne. A może już się ktoś tym interesuje, podzieli się razem ze mną informacjami no bo wiadomo, nikt nie jest doskonały z wiedzy. Także zapraszam do dyskusji. Bardzo mi zależy na tym dziale aby trochę rozkręcić forum. Nie wiem czy na innych sieciach się znajduję ten dział bo nie sprawdzałem. Ale możliwe, że kogoś to przyciągnie !!Pozdrawiam. 1
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 7 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Października 2014 Dlaczego nie, ale potrzeba nad tym pracy i naprawdę wiedzy. :) Myślę, że nie tylko Ty tańczysz, bo znam wielu co mówią, ze taniec to wolność i to popieram. ^^ Niech będzie. 1
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 7 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Października 2014 Też tańczyłem za młodu ^_^. Można otworzyć, why not. 1
ersO Opublikowano 7 Października 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Października 2014 Kiedyś trochę z tańcem miałem wspólnego : ) I nie mówię tu o studniówkowym polonezie czy "you can dance-vodka". Jestem za, tylko trzeba by było ludzi pasjonujacych się tym, aby dział nie leżał odłogiem. 1
Zasłużony Fragowicz Red-Eagle Opublikowano 7 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Października 2014 Ja również mam trochę z tańcem wspólnego... Jestem jak najbardziej za. Pomysł bardzo i to baaaardzo mi się podoba. 1
O'Zone Opublikowano 14 Października 2014 Fragowicz Opublikowano 14 Października 2014 W sumie nie znam gatunków tańca i ogólnie ale można coś takiego zrobić tak jak inni mówią trzeba poświęcić sporo czasu na te Tematy.
DEMOTYW@TOR Opublikowano 14 Października 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Października 2014 Mógłbyś nagrać film jak tańczysz i go opublikować na GF :P A tak bardziej do tematu . Spoko pomysł, jestem za :)
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 15 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Października 2014 Czemu by nie? Można byłoby dodać.
Rex1s Opublikowano 15 Października 2014 Zawieszony Opublikowano 15 Października 2014 Jestem za dodaniem !
Właściciel GET Opublikowano 6 Października 2015 Właściciel Opublikowano 6 Października 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi