Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 2 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Października 2014 Witajcie gracze :D Mam na imię Przemek w grze gram pod nickiem H4rmu$. Swoją przygodę z siecią Fragujemy rozpocząłem 14 maja wtedy toteż się pierwszy raz zarejestrowałem na forum i zacząłem grać na serwerze zombie mod. Pozytywnie mnie zaskoczył gdyż takiej nowości jeszcze nie widziałem i mocno mnie przyciągnął :D Mam 22 lata i interesuje się głównie sportem, telefonią, komputerami oraz właśnie grami mmo. Do zobaczenia w grze :) Pozdrowienia dla wszystkich lubiących sieć Fragujemy!
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 2 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Października 2014 Wczas to przywitanie :D, widuje Cie na ZM jesteś pozytywnym graczem :) Cześć :D
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 2 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Października 2014 Siema xd
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 2 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Października 2014 Czesc
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 2 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Października 2014 Hej :)
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 2 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Października 2014 Witaj.
Zasłużony Fragowicz Red-Eagle Opublikowano 2 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Października 2014 Witaj, zapraszam też na inne serwery ;).
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 2 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Października 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi