Aro1922 Opublikowano 4 Października 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Października 2014 Świetnie ! Przychodząc tu było bardzo dobrze, a dzieje się jeszcze lepiej. Brawo Nesty, ogromny szacunek.
Właściciel GET Opublikowano 5 Października 2014 Autor Właściciel Opublikowano 5 Października 2014 Więc tak, krótkie info: TS3 wystartował! Nowy adres IP: 185.49.14.110 lub zwyczajnie w świecie ts3.fragujemy.com Na razie jest 32 slotów, bo nie ma licencji. Jutro ogłoszę szczegóły w tej sprawie. Oprócz 1 pkt. zrealizowany został pkt. 2. Serwery CS:GO przeszły prace techniczne dziś w nocy i zostały oddane do użytku. 3 października wystartował nowy serwer ZM - jest jeszcze wiele pracy, ale mogliśmy oddać już do użytku. W tygodniu cały czas będę poprawiał go i dodawał kolejne nowości. Więc 4 pkt. został zrealizowany. Opis moda pojawi się również dzisiaj. Do sklepu zostały również dodane usługi związane z tym serwerem. Regulaminy zostały bardziej przystosowane pod graczy, a także zmieniła się formuła testu kwalifikacyjnego. Tapatalk również pojawił się na forum. Plany najbliższe 3 dni: -> aktualizacja COD'a do 4.1 (priorytetowa!) -> przemiany na DD2 (m.in. AFK bomb, czas paki 30 sek., kto kogo oślepił, freezetime krótszy, spadochron) -> szersze ogłoszenie konkursu na DD2 -> prace nad ZM nowym -> rankme na CS:GO FFA -> poprawki rate na serwerach CS:GO -> V.I.P na CS:GO -> dalsza kwestia TS3 (dalsze poprawki + ogłoszenie) jak widać coraz mniej do zrobienia... :) 4
Zasłużony Fragowicz Red-Eagle Opublikowano 5 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Października 2014 Brawo Nesty, jestem pod wrażeniem świetnej roboty ;).
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 5 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Października 2014 Good job Boss!
Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 5 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Października 2014 Aż dziw,że dajesz radę ogarniać to sam.Łap duży +
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 5 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Października 2014 Ręce sam składają się do <clap> BRAWO !
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 5 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Października 2014 Gratulacje wytrwałości ;p
Właściciel GET Opublikowano 5 Października 2014 Autor Właściciel Opublikowano 5 Października 2014 Niestety, przez moją głupotę nie przeprowadzę aktualizacji COD'a 4.1 W natłoku pracy usunąłem 2 poważne pliki, stąd aktualizację muszę odłożyć. Najbardziej ubolewam nad tym, ponieważ co chwile z jakichś przyczyn są odkładane prace aktualizacyjne. Poprzednie nie były z moich win, ta akurat jest i biję się w pierś. W zamian za to zainstalowałem tapatalk na forum. Możecie sprawdzić na telefonie lub innym urządzeniu mobilnym czy działa on prawidłowo. Także wprowadziłem usługi w sklepie do ZP. Poprawiłem też nazwy serwerów, skoro mamy dwa ZM to będą pełne ich nazwy. W razie pytań jestem do dyspozycji.
Zasłużony Fragowicz Red-Eagle Opublikowano 5 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Października 2014 Nie przejmuj się, i tak robisz bardzo dużo w krótkim czasie więc drobne pomyłki się zdarzają.
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 5 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Października 2014 Tapatalk działa bez zarzutów, śmiało można ciskać na swoim phonie po forum!
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 6 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Października 2014 Świetna robota.
Właściciel GET Opublikowano 6 Października 2014 Autor Właściciel Opublikowano 6 Października 2014 Nowy opiekun z nowymi zmianami na DD2 - o tak, zapraszam do gry! Na dniach resztki :-) 2
Właściciel GET Opublikowano 8 Października 2014 Autor Właściciel Opublikowano 8 Października 2014 Porządkowanie forum rozpoczęło się i potrwa do końca tygodnia :) Na weekend UPDATE 4.1, V.I.P CS:GO, dalsze prace nad nowym ZM i inne. 1
DEMOTYW@TOR Opublikowano 8 Października 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) Porządkowanie forum rozpoczęło się i potrwa do końca tygodnia :) Na weekend UPDATE 4.1, V.I.P CS:GO, dalsze prace nad nowym ZM i inne. Super :) A mam jeszcze pytanko , kiedy powstanie dział o motoryzacji, czy wejdzie on z najnowszym updatem ?? :) Edytowane 8 Października 2014 przez DEMOTYW@TOR
Właściciel GET Opublikowano 8 Października 2014 Autor Właściciel Opublikowano 8 Października 2014 Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi? http://fragujemy.com/forum/335-motoryzacja/ - albo jesteś gapą i nie doczytałeś albo powinieneś lecytynę brać, bo skoro wiesz o zmianach "CZ II" forum, to tam wyraźnie było napisane o tym, że Twoja propozycja została przyjęta i zrealizowana. 1
DEMOTYW@TOR Opublikowano 8 Października 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) Musiałem tego nie doczytać, bo czytałem o tych zmianach , także jestem gapa :c Ale ten dział jest trochę pusty , można by w nim dorobić parę sub forów . Np. Takich jak podałem tam w propozycji ;) Edytowane 8 Października 2014 przez DEMOTYW@TOR
Właściciel GET Opublikowano 12 Października 2014 Autor Właściciel Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) Podsumowanie ostatnich prac: -> popoprawiałem kilka ważnych rzeczy na serwerach CS:GO -> wdrożyłem kolejny system rankingu, dostępny na serwerze tylko FFA -> wczoraj 7h zajęło mi porządkowanie forum ( z pomocą Nighta ), wszystkie tematy są w odpowiednich działach na całym forum V.I.P na CS:GO praktycznie mam już od dawna gotowy, ale jest problem z jego kompilacją, bo coś sobie z programem nie mogę poradzić. Do zrobienia zostało: -> regulaminy w działach na forum ( w związku z rozszerzeniem i uporządkowaniem tego wszystkiego ) -> giełda na forum jako aplikacja m.in. do wymiany, kupna skinów CS:GO ( dalsza praca nad siecią w kierunku centrum gier ) -> UPDATE COD 4.1 ( są jeszcze błędy z system klanów, pracują nad tym ) + ogłoszenie konkursu -> nowy serwer CS:GO -> szereg poprawek na nowym serwerze ZM ( opóźnione ) i kilka innych, drobnych zmian, o których dowiecie się niebawem :-) Większość zmian uda się do wtorku wprowadzić (np. UPDATE COD). Edytowane 13 Października 2014 przez Nesty 2
Właściciel GET Opublikowano 13 Października 2014 Autor Właściciel Opublikowano 13 Października 2014 Dzisiejsze prace: -> poprawiliśmy wstępnie serwer TS3, dodaliśmy brakujące rzeczy, przeorganizowaliśmy strefę pomocy na wzór poprzedniego TSa -> poprawki w menu V.I.P'a dla DD2 i 4FUN -> V.I.P CS:GO aktywny 3
Właściciel GET Opublikowano 14 Października 2014 Autor Właściciel Opublikowano 14 Października 2014 @Aktualizacja 1 postu.
Właściciel GET Opublikowano 18 Października 2014 Autor Właściciel Opublikowano 18 Października 2014 Forum zostało zaktualizowane do wersji 3.4.7 - obecnie najnowszej. Changelog częściowy: Internet Explorer 11 Copy/Paste Issue Facebook Profile Photos Not Loading Incoming Email Piping throws an error Terms of use link on registration broken All security patches since last released are bundled in this version Updates to Facebook Connect integration to support API Version 2.1 Ostatnio pojawiło się kilka problemów z licencją, lecz udało się "naprawić" tę okoliczność. Przypominamy, że od samego początku posiadania IP.B mamy licencjonowane legalnie forum, a ponadto jest do naszej dyspozycji całe zaplecze techniczne. Szczegóły: W związku z tym, został uruchomiony dodatkowo anty-spam, który filtruje wszystko, co się dzieje na forum i sprawdza każdą możliwą okoliczność spamowania. Pozdrawiam 2
Rekomendowane odpowiedzi