Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Świetnie ! Przychodząc tu było bardzo dobrze, a dzieje się jeszcze lepiej. Brawo Nesty, ogromny szacunek.

• Właściciel
Opublikowano

Więc tak, krótkie info:

TS3 wystartował! Nowy adres IP: 185.49.14.110 lub zwyczajnie w świecie ts3.fragujemy.com

Na razie jest 32 slotów, bo nie ma licencji. Jutro ogłoszę szczegóły w tej sprawie.

Oprócz 1 pkt. zrealizowany został pkt. 2. Serwery CS:GO przeszły prace techniczne dziś w nocy i zostały oddane do użytku.

3 października wystartował nowy serwer ZM - jest jeszcze wiele pracy, ale mogliśmy oddać już do użytku. W tygodniu cały czas będę poprawiał go i dodawał kolejne nowości. Więc 4 pkt. został zrealizowany. Opis moda pojawi się również dzisiaj. Do sklepu zostały również dodane usługi związane z tym serwerem.

Regulaminy zostały bardziej przystosowane pod graczy, a także zmieniła się formuła testu kwalifikacyjnego. 

Tapatalk również pojawił się na forum.

Plany najbliższe 3 dni:

-> aktualizacja COD'a do 4.1 (priorytetowa!)

-> przemiany na DD2 (m.in. AFK bomb, czas paki 30 sek., kto kogo oślepił, freezetime krótszy, spadochron)

-> szersze ogłoszenie konkursu na DD2

-> prace nad ZM nowym

-> rankme na CS:GO FFA

-> poprawki rate na serwerach CS:GO

-> V.I.P na CS:GO

-> dalsza kwestia TS3 (dalsze poprawki + ogłoszenie)

jak widać coraz mniej do zrobienia... :)

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Brawo Nesty, jestem pod wrażeniem świetnej roboty ;).

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Good job Boss!

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Aż dziw,że dajesz radę ogarniać to sam.Łap duży +

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Gratulacje wytrwałości ;p

• Właściciel
Opublikowano

Niestety, przez moją głupotę nie przeprowadzę aktualizacji COD'a 4.1 W natłoku pracy usunąłem 2 poważne pliki, stąd aktualizację muszę odłożyć. Najbardziej ubolewam nad tym, ponieważ co chwile z jakichś przyczyn są odkładane prace aktualizacyjne. Poprzednie nie były z moich win, ta akurat jest i biję się w pierś. 

W zamian za to zainstalowałem tapatalk na forum. Możecie sprawdzić na telefonie lub innym urządzeniu mobilnym czy działa on prawidłowo.

Także wprowadziłem usługi w sklepie do ZP. Poprawiłem też nazwy serwerów, skoro mamy dwa ZM to będą pełne ich nazwy. 

W razie pytań jestem do dyspozycji.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie przejmuj się, i tak robisz bardzo dużo w krótkim czasie więc drobne pomyłki się zdarzają.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Tapatalk działa bez zarzutów, śmiało można ciskać na swoim phonie po forum!

• Właściciel
Opublikowano

Porządkowanie forum rozpoczęło się i potrwa do końca tygodnia :) Na weekend UPDATE 4.1, V.I.P CS:GO, dalsze prace nad nowym ZM i inne.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Porządkowanie forum rozpoczęło się i potrwa do końca tygodnia :) Na weekend UPDATE 4.1, V.I.P CS:GO, dalsze prace nad nowym ZM i inne.

Super :) A mam jeszcze pytanko , kiedy powstanie dział o motoryzacji, czy wejdzie on z najnowszym updatem ?? :)

Edytowane przez DEMOTYW@TOR
  • Właściciel
Opublikowano

Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi? http://fragujemy.com/forum/335-motoryzacja/ - albo jesteś gapą i nie doczytałeś albo powinieneś lecytynę brać, bo skoro wiesz o zmianach "CZ II" forum, to tam wyraźnie było napisane o tym, że Twoja propozycja została przyjęta i zrealizowana.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Musiałem tego nie doczytać, bo czytałem o tych zmianach , także jestem gapa :c Ale ten dział jest trochę pusty , można by w nim dorobić parę sub forów . Np. Takich jak podałem tam w propozycji ;)

Edytowane przez DEMOTYW@TOR
  • Właściciel
Opublikowano (edytowane)

Podsumowanie ostatnich prac:

-> popoprawiałem kilka ważnych rzeczy na serwerach CS:GO

-> wdrożyłem kolejny system rankingu, dostępny na serwerze tylko FFA

-> wczoraj 7h zajęło mi porządkowanie forum ( z pomocą Nighta ), wszystkie tematy są w odpowiednich działach na całym forum

V.I.P na CS:GO praktycznie mam już od dawna gotowy, ale jest problem z jego kompilacją, bo coś sobie z programem nie mogę poradzić. 

Do zrobienia zostało:

-> regulaminy w działach na forum ( w związku z rozszerzeniem i uporządkowaniem tego wszystkiego )

-> giełda na forum jako aplikacja m.in. do wymiany, kupna skinów CS:GO ( dalsza praca nad siecią w kierunku centrum gier )

-> UPDATE COD 4.1 ( są jeszcze błędy z system klanów, pracują nad tym ) + ogłoszenie konkursu 

-> nowy serwer CS:GO 

-> szereg poprawek na nowym serwerze ZM ( opóźnione )

i kilka innych, drobnych zmian, o których dowiecie się niebawem :-)

Większość zmian uda się do wtorku wprowadzić (np. UPDATE COD).

Edytowane przez Nesty
  • Ustrzel fraga! (+) 2
  • Właściciel
Opublikowano

Dzisiejsze prace:

-> poprawiliśmy wstępnie serwer TS3, dodaliśmy brakujące rzeczy, przeorganizowaliśmy strefę pomocy na wzór poprzedniego TSa 

-> poprawki w menu V.I.P'a dla DD2 i 4FUN

-> V.I.P CS:GO aktywny

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Właściciel
Opublikowano

Forum zostało zaktualizowane do wersji 3.4.7 - obecnie najnowszej. Changelog częściowy: 

• Internet Explorer 11 Copy/Paste Issue
  • Facebook Profile Photos Not Loading
  • Incoming Email Piping throws an error
  • Terms of use link on registration broken
  • All security patches since last released are bundled in this version
  • Updates to Facebook Connect integration to support API Version 2.1

Ostatnio pojawiło się kilka problemów z licencją, lecz udało się "naprawić" tę okoliczność. Przypominamy, że od samego początku posiadania IP.B mamy licencjonowane legalnie forum, a ponadto jest do naszej dyspozycji całe zaplecze techniczne. Szczegóły:

8ijPE53.png

W związku z tym, został uruchomiony dodatkowo anty-spam, który filtruje wszystko, co się dzieje na forum i sprawdza każdą możliwą okoliczność spamowania.

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności