Właściciel GET Opublikowano 23 Października 2014 Autor Właściciel Opublikowano 23 Października 2014 Plany na najbliższe dni ( także w kontekście zmian listopadowych ): -> UPDATE 4.1 COD + reset poziomów -> specjalna aplikacja do handlowania na forum ( przede wszystkim do wymian skinów CS:GO etc. ) -> serwer CS:GO DR -> porządek w dziale HLDS - celowo zostawiony na sam koniec, rewolucja wstrząśnie działem -> nowy system rotacji, mapcycle, omawiany przez dłuższy czas ( przede wszystkim zmiana polityki nocnego i dziennego mapcyklu ) -> skuteczniejsza antyreklama na serwery -> odmieniony serwer GG+DM ( przebudowa jego - nikt w Polsce nie będzie posiadał takiego serwera! ) - szczegóły wkrótce -> licencja TS3 -> dalsze poprawki na serwery CS:GO ( tj. naprawa voteru map na AWP, balance drużyn, poprawki w V.I.P itp. ) -> dalsze poprawki na serwerze Zombie Mod ( tj. klasa premium, nowe modele zombie, V.I.P całkowicie nowy i szereg innych poprawek ) -> nowa polityka w kwestii odznaczeń na forum -> jeszcze sprawniejsze działanie administracji -> wiele, wiele, więcej - szczegóły na listopad Jak widzicie, DD2 staje powoli na nogach, a zawdzięczamy to m.in. przez jego opiekuna - Miernego. Choć nie jest tak, jakbyśmy chcieli do końca, ponieważ od kilku dni nieustannie trwają ataki ddos na infrastrukturę ATMAN, gdzie ulokowane są nasze serwery. I niestety, ale z utrudnieniami różnymi należy się liczyć jeszcze przez dłuższy czas. Październik to niezwykły miesiąc, w którym zaszło wiele istotnych zmian. Nie tyle, co zewnątrz, ale i wewnątrz - bowiem wymieniliśmy sporą część ekipy, co aktualnie przynosi dużo lepsze efekty i progres sieci, a nie jej regres. Dziękujemy, że jesteście razem z nami! Jak widzicie, sporo jest na mojej głowie ( sprawy techniczne ). I to nie jest tak, że zmian nie ma, nic się nie dzieje. Nad wszystkim pracuje, choć niestety, ale obecnie zdrowie znów mi nie dopisuje i wszystko wskazuje na to, że będę chory. Ale nie poddam się! 10
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 23 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Października 2014 Spokojnie zdrowie najważniejsze.
Zasłużony Fragowicz Red-Eagle Opublikowano 23 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Października 2014 Jak powiedział Night, zdrowie najważniejsze. Doceniamy wszyscy co dla nas robisz ale też przystopuj ze względu na Siebie.
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 23 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Października 2014 Powiedziałam Ci coś, ubieraj się ciepło, pij herbaty, ciepłe, wełniane skarpety i mniej zmartwień, a więcej spokoju. Inaczej wpierdol. A praca poczeka, dopilnujemy porządku. 3
Zasłużony Fragowicz Red-Eagle Opublikowano 23 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Października 2014 Powiedziałam Ci coś, ubieraj się ciepło, pij herbaty, ciepłe, wełniane skarpety i mniej zmartwień, a więcej spokoju. Inaczej wpierdol. A praca poczeka, dopilnujemy porządku. enQ moją mistrzynią xD.
Zasłużony Fragowicz Huntler Opublikowano 23 Października 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Października 2014 Zdrowia brachu ! Bez tego ani rusz. 1
Kylu:) Opublikowano 23 Października 2014 Fragowicz Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Powiem CI ze siec powoli ulega przemianie na lepsze :) Wielki szacun :) Sam sie kiedys z bratem bawilem w takie bajery , ale nie dalismy rady :) Wiec dla administracji : Szacuneczek :) Edytowane 23 Października 2014 przez Kylu:)
DEMOTYW@TOR Opublikowano 24 Października 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Października 2014 Cały Nesty - walić zdrowie fg ważniejsze . A tak na serio, to życzę zdrowia :)
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 27 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Października 2014 Dzisiaj postanowiliśmy wprowadzić ciut inną politykę dotyczącą kanałów tymczasowych. Oczywiście, w dalszym ciągu mogą je tworzyć niezarejestrowani użytkownicy, jednakże wymaga się wprowadzenia hasła, jakie kanał ma zawiera. Celem tego nie jest bynajmniej utrudnienie świeżakom, a zabezpieczenie przed spambotami etc.
Rekomendowane odpowiedzi