Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Plany na najbliższe dni ( także w kontekście zmian listopadowych ):

-> UPDATE 4.1 COD + reset poziomów 

-> specjalna aplikacja do handlowania na forum ( przede wszystkim do wymian skinów CS:GO etc. )

-> serwer CS:GO DR

-> porządek w dziale HLDS - celowo zostawiony na sam koniec, rewolucja wstrząśnie działem

-> nowy system rotacji, mapcycle, omawiany przez dłuższy czas ( przede wszystkim zmiana polityki nocnego i dziennego mapcyklu )

-> skuteczniejsza antyreklama na serwery

-> odmieniony serwer GG+DM ( przebudowa jego - nikt w Polsce nie będzie posiadał takiego serwera! ) - szczegóły wkrótce

-> licencja TS3

-> dalsze poprawki na serwery CS:GO ( tj. naprawa voteru map na AWP, balance drużyn, poprawki w V.I.P itp. )

-> dalsze poprawki na serwerze Zombie Mod ( tj. klasa premium, nowe modele zombie, V.I.P całkowicie nowy i szereg innych poprawek )

-> nowa polityka w kwestii odznaczeń na forum

-> jeszcze sprawniejsze działanie administracji

-> wiele, wiele, więcej - szczegóły na listopad 

Jak widzicie, DD2 staje powoli na nogach, a zawdzięczamy to m.in. przez jego opiekuna - Miernego. Choć nie jest tak, jakbyśmy chcieli do końca, ponieważ od kilku dni nieustannie trwają ataki ddos na infrastrukturę ATMAN, gdzie ulokowane są nasze serwery. I niestety, ale z utrudnieniami różnymi należy się liczyć jeszcze przez dłuższy czas. 

Październik to niezwykły miesiąc, w którym zaszło wiele istotnych zmian. Nie tyle, co zewnątrz, ale i wewnątrz - bowiem wymieniliśmy sporą część ekipy, co aktualnie przynosi dużo lepsze efekty i progres sieci, a nie jej regres. Dziękujemy, że jesteście razem z nami!

Jak widzicie, sporo jest na mojej głowie ( sprawy techniczne ). I to nie jest tak, że zmian nie ma, nic się nie dzieje. Nad wszystkim pracuje, choć niestety, ale obecnie zdrowie znów mi nie dopisuje i wszystko wskazuje na to, że będę chory. Ale nie poddam się!

• Ustrzel fraga! (+) 10
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jak powiedział Night, zdrowie najważniejsze. Doceniamy wszyscy co dla nas robisz ale też przystopuj ze względu na Siebie.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Powiedziałam Ci coś, ubieraj się ciepło, pij herbaty, ciepłe, wełniane skarpety i mniej zmartwień, a więcej spokoju. Inaczej wpierdol. 

A praca poczeka, dopilnujemy porządku.

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Powiedziałam Ci coś, ubieraj się ciepło, pij herbaty, ciepłe, wełniane skarpety i mniej zmartwień, a więcej spokoju. Inaczej wpierdol. 

A praca poczeka, dopilnujemy porządku.

enQ moją mistrzynią xD.

Opublikowano (edytowane)

Powiem CI ze siec powoli ulega przemianie na lepsze :) Wielki szacun :) Sam sie kiedys z bratem bawilem w takie bajery , ale nie dalismy rady :) Wiec dla administracji : Szacuneczek :)

Edytowane przez Kylu:)
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dzisiaj postanowiliśmy wprowadzić ciut inną politykę dotyczącą kanałów tymczasowych. Oczywiście, w dalszym ciągu mogą je tworzyć niezarejestrowani użytkownicy, jednakże wymaga się wprowadzenia hasła, jakie kanał ma zawiera. Celem tego nie jest bynajmniej utrudnienie świeżakom, a zabezpieczenie przed spambotami etc.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności