slabooo Opublikowano 21 Września 2014 Fragowicz Opublikowano 21 Września 2014 Witam.Przedstawiam przeróbkę mapy de_train mojego autorstwa. Jest to finalna wersja dla 32 graczy maksymalnie. Posiada zmienione tekstury i dodatkowe przejścia lub obecne zmodyfikowane (radze pobiegać). Dodana lokomotywa i 2 wagony do których można wejść. Jeden BS to tradycyjnie Atomówka, drugi to zbiornik z Cysterną. Można ją pobrać tutaj > http://cs.gamebanana.com/maps/182878. Myślę że może się przydać. Miłej zabawy i pozdrawiam ;)Resp TT.BS z Atomówką.Środek + kawałek BSa.Różnica widoku na tych samych współrzędnych.Wentylacja = dodatkowe przejście.BS z Cysterną.Resp CT. 1
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 22 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Września 2014 Ciekawa ;)
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 22 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Września 2014 No nie powiem całkiem całkiem. Na pewno uwzględnię te mapy podczas wgrywania nowych map na serwer.
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 27 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Września 2014 No No widzę się postarałeś mapa jest dość ciekawa i powiem szczerze zagrał bym na niej choćby z ciekawości :)
M I S S H A P Opublikowano 27 Września 2014 Fragowicz Opublikowano 27 Września 2014 Wygląda ciekawie :) zagrałby na niej ;x
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 28 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) Dla mnie mapka wygląda ciekawie, ale jest duża. Na 4fun wystarczy chyba tylko zwykły train, który i tak nie jest zbyt często grany. Twórz i przerabiaj mapki dalej, bo ten Twój kabul był strzałem w dziesiątkę :)PozdrawiamJosh Edytowane 28 Września 2014 przez Josh
Rekomendowane odpowiedzi