Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiecie rozpoczęły się Mistrzostwa Świata w Siatkówce Mężczyzn.

Więc mam do was pytanie.

Jak oceniacie ich szanse w tej imprezie!

Szczerze ja przewiduje Srebrny Medal. - Złoto dla Brazylii, Brąz Serbia.

Warto wspomnieć, że w pierwszy mecz Polacy Wygrali 3:0.

Ten post z okazji, że jestem siatkarką.

Pozdrawiam. :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nasze złoto, nie ma innej opcji. ;)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jestem optymistą, ale wątpię że zdobędą złoto. Szczerze im tego życzę. Czuję że wyjadą z Srebrnym lub brązowym medalem.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Oglądam siatkówke od dawna, i powiem tylke gromkie brawa dla trenera ze nie wystawia gwiazd, ba nie wziął Kurka. Mika chociaż można powiedzieć "nowy" w kadrze, a nie jeden stary wyga może się od niego uczyć. Na razie co nie mam mówić jakie są szanse, bo na takiej imprezie wszystkie drużyny prezentują wysoki poziom, a każdy jest faworytem do medalu!

GO POLAND!

Opublikowano

Największą gwiazdą jest w tej Chwili Wlazły lub Winiar. ;)

Zagum też gra świetnie. Jadę na mecz z Australią liczę na 3:0 ;)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Szczęściara, też bym chciał :C

Mi tam się Winiarski nigdy nie podobał, no ale trudno, gra teraz dobrze i nic mu zarzucić nie mogę :D Jarosza mi brakuje, zawsze dobrze atakował ;)

4ecae03ec23f4.jpg

Edytowane przez Hs^Fatal1T
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Oni? Pfff...To jest możliwe tylko w przypadku, gdy Polska odpadnie w meczu z kimś innym, bo przecież my ciśniemy BRA ile wlezie od jakiś 2 lat :) W porównaniu z naszymi to po prostu nie zasługują na to zwycięstwo ;)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

W meczu otwarcia bardzo podobała mi się gra trzech zawodników. Byli to: Winiarski, Zagumny i Mika. Zagrali kapitalny mecz moim zdaniem. Pochwały oczywiście należą się też wszystkim zawodnikom. 

A co do faworyta MŚ, to bardzo ciężko jest jednoznacznie stwierdzić kto nim jest, bo siatkówka jest nieprzewidywalnym sportem. Możesz prowadzić 2:0, aby później przegrać 2:3. Jestem jednak dobrej myśli. Wewnętrzny głos podpowiada mi, że zwycięży POLSKA "niesiona" Naszym dopingiem, zarówno w hali, jak i przed telewizorami. 

Edytowane przez sK0W3R0
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Moim zdaniem w tej chwili najgroźniejszy jest Iran i to właśnie tą ekipę obstawiam na podium. Brazylia już teraz na obecną chwilę nie wydaje mi się być dużym zagrożeniem i nie ma szans by walczyć o jakiekolwiek miejsce na podium. Nie zapominajmy, że gdy mecze w naszej grupie dobiegną końca, to łączymy się z grupą "D", gdzie grają tak znakomite drużyny jak właśnie Iran, Włochy czy Stany zjednoczone. Jeśli uda nam się ich rozgromić to tylko Rosjanie mogą być naszą ostatnią przeszkodą w drodze po złoto.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dla mnie celem minimum Polaków jest pierwsza 4. Chciałbym aby wygrali lecz będzie to bardzo trudne zadanie lecz możliwe do wykonania. 

Opublikowano

Ja myślę , że Polska Reprezentacja zagra w finale z Reprezentacją Rosji. Widać Polacy są w świetnej formie . A co do Kurka to trener miał trudny wybór bo ze świetnej strony w Lidze Światowej zaprezentował się Mateusz Mika . W meczu otwarcia Polacy wytrzymali presję i wygrali tak bardzo ważny mecz . Teraz będzie tylko lepiej . Trzymam kciuki za Polską Reprezentację :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Złoto będzie bankowo. Tylko wkur... jedynie to, że nie można oglądać za darmo w tv bo trzeba wykupić durny pakiet ... Pieniędzy im się zachciało :(

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ice Tea, jak się dobrze poszukasz to znajdziesz. :P Ile razy ja oglądałem coś co było płatne w tv ;p

Będzie podium, na bank. Ale złoto wątpię.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jako Polak wierzę w złoto. Szanse mamy duże tylko musimy to udowodnić. Droga po medal nigdy nie jest prosta, ale dla chcącego nic trudnego. Do boju! 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

I już w najlepszej 6. jesteśmy ;) Jeszcze 5 miejsc w górę!

Opublikowano (edytowane)

Fajnie by było jakby im się udało coś ugrać na tych mistrzostwach :)

Edytowane przez KayaB
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności