Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jak wbić 30 lvl w polskim metinie2

Witam . Przedstawiam mój pierwszy poradnik w ,którym opiszę jak i gdzie wbić 30lvl w ciągu 1 dnia ! A więc zapraszam do lektury smile.png

Godzina 10:00 - rozpoczynamy grę nową postacią smile.png Tworzymy sobie woja /szamana /surę lub ninję . I początkowym eq z skrzyni ucznia dobijamy 5 lvl na pieskach ,(ew. wilkach ) . Teraz wracamy się do miasta i żebrzemy (proszę już nie pisać komentarzy typu "na solar nie dadzą ci tyle kasy !!!1111oneoneone" ,tu chodzi między innymi o servery starsze takie jak Monastyr,Feniks,Twierdza itd... gdzie ceny są bardzo wysokie smile.png )od kilku osób po 500k happy.png .Powiedzmy ,że mamy już te 2- 3kk . Za tą kasę Kupujemy sobie w sklepiku kilka broni od 5lvl i choć 1 musimy mieć +6 i tak ze wszystkim (tzn. zbrojke od 1 lvl +6 itd.) Wszystko to możemy kupić u handlarzy w m1 smile.png . Teraz powinno nam zostać jakieś 1,5kk i kupujemy sobię 15 x 200 małych potek i 5 x małych niebieskich potek laugh.png . Idziemy szybko zrobić skille i zostawiamy sobię troszkę kasy na zmianę jakby jakiś skill nie wszedł na 17.
Godzina 11:00 - Z owym eq idziemy expić się na tygrysach i niedźwiadkach smile.png (z eq+6 powinniśmy dać radę ,jeżeli natomiast nie dajecie radzę zostać na niedźwiadkach) . Powinniśmy w te 20 minutek dobić lvl 10 - 15 . Wracamy się do m1 i kupujemy sobię teraz broń od 15 lvl i ulepszamy ją także +6 . Kupujemy też zbrojkę od 18 lvl i ulepszamy ją +6 . Jeżeli brakuję kasy można także iść z tym 10 - 15 lv na przeklęte i podropić coś wink.png Z eq +6 po 1-2 grupce dalibyśmy radę.Dobijamy na tygrysach lub jak kto woli na słabszych kobietkach laugh.png w m2 18lvl i zakładamy zbroję n_n . 
Godzina 12:00 - Mamy ten 18 lvl biggrin.png. Idziemy teraz na ... zaprzysiężone ! Dobijamy tam 20 lvl i próbujemy przy okazji dropnąć broń od 20lvl !! (będzie nam później dość potrzebna) .Teraz już zależy od klasy postaci (woj mental i body idzie już na dzikuski , sura wp też biggrin.png ,sura BM myślę ,że do 25 powinien siedzieć na zaprzsiężonych z szamanem i ninją natomiast ninja może komuś na dzikusach polurować smile.png . 
Godzina 15:00 - Ok... dobiliśmy tam 25lvl i wracamy po kosę (dla woja) lub inne bronie byleby od 25lvl .Warto byłoby się zaopatrzyć w żelka (hełmik od 21lvl) +4-6 i jakiegoś Kd +2/3 obrony do naszej zbrojki. Osobiście polecam bardziej expić w zbrojce od 18 lvl ,ponieważ daje więcej defa niż lwia od 24/26 (już nie pamiętam ^^). Ok idziemy teraz albo na ezoty gdzie możemy dropnąć sobię riba albo na dzikusy gdzie można czasem z dzikiego łucznika dropnąć fms'a smile.png . Ja wolałbym iść na ezoty ale tam trzeba mieć sporo defa ,a na dzikusach nie mały atak abyśmy nie ubijali spota całą noc ^^.Tam expimy do 30 lvl na luziku ... Myślę ,że nie powinno wam to zająć dłużej niż 3h ohmy.png
Godzina 18:00 - Mamy 30lvl !!! Teraz możemy spokojnie odpocząć uff ... I poulepszać bodziami ze skrzyni ucznia nasze dropione bronie od 30lv. Możemy również wbić lub zmienić w nich bony itd. smile.png Ową postać możemy wykorzystać do fb lub po prostu grać na niej ^^ .

Dziękuję za Uwagę !!! Poradnik został napisany w 100% przez "Pff" i proszę o nie kopiowanie go. Jeżeli pomogłem proszę o Like smile.png Dziękuję za uwagę . Poradnik ten jest moim uniwersalnym poradnikiem do tej gry zapisanym na moim komputerze.

Edytowane przez Pff
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności