Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Te słuchawki to przeżytek , dźwięk świetny , kroki słychać , lecz mają wadę.

W CHUJ NIEWYGODNE I CHCE SIĘ ŚCIGNĄĆ podczas gry... :P

Kup sobię słuchawki SUPERLUX hd 682 evo chyba.

Mam je i są zajebiste , lepsze niż V2

Edytowane przez LilemaN
  • Właściciel
Opublikowano

Kup sobie siberie V2 tak jak ja mam, zajebiste ;) Szczególnie do CS 1.6.

Te słuchawki to przeżytek , dźwięk świetny , kroki słychać , lecz mają wadę.

W CHUJ NIEWYGODNE I CHCE SIĘ ŚCIGNĄĆ podczas gry...  :P

Kup sobię słuchawki SUPERLUX hd 682 evo chyba.

Mam je i są zajebiste , lepsze niż V2

Co Ty jebiesz za głupoty. On mówi o V1, a nie V2. Druga sprawa, jak to kuźwa mać niewygodne?! Toć siberia V2 to jedne z najwygodniejszych słuchawek. Tylko Semir chce kupić podróbki ;)
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Tylko Semir chce kupić podróbki ;)

Dlaczego podróbki ?

• Właściciel
Opublikowano

No nie licz za taką cenę oryginalnych słuchawek, bo na allegro jest mnóstwo podróbek. Mi się trafiła zajebista okazja, bo zapłaciłem 250 zł, słuchawki miałem już po 2-3 dniach i w dodatku jest to specjalny zestaw, gdzie można podłączyć XBOX 360. A co jeszcze najważniejsze: NIE BYŁY UŻYWANE, jedynie raz koleś je wyciągnął i włożył, bo gdzieś je tam wygrał czy coś takiego. Jak Ty chcesz kupić za ledwo 100 zł takie słuchawki (V1) to nie łudź się, że są to oryginalne oraz, że przesyłkę dostaniesz w ciągu 2-3 dni. Raczej w ciągu 15-40 dni, z Tajwanu, Chin albo cholera wie skąd... Oni czekają na takich frajerów jak Ty... Do 100 zł to lepiej kupić sobie logitecha, nie rozumiem dlaczego taka firma ma produkty w dość niskiej cenie, a jakość ich jest dobra. Ja nigdy jeszcze nie narzekałem na jakikolwiek produkt z ich strony, a miałem ich wiele i do dziś nawet je mam, bo tak długo trzymają ;)

PS. V1 to już przeżytek, zainwestuj w V2. Tylko znajdź dobrą ofertę, bo V3 jest warte nadal +300/350. 

PS2. Ja za kuriera płaciłem około 16-17 zł, bo to jest realna cena za dobrego kuriera... Nikt Ci w 2-3 dni nie przywiezie słuchawek za 10 zł.

PS3. Zanim dokonasz zakupu lub cokolwiek wyszukasz, nie szukaj JAK NAJTANIEJ na allegro, a zapoznaj się z realną ceną na rynku, wartością danych rzeczy. Bo jesteś znakomitym frajerem dla innych ;)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jeżeli jest tak jak twierdzisz to zrezygnuję z nich i kupię chyba stare dobre fatality :D
@ Temat do zamknięcia

• 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności