Skocz do zawartości

[KOSZ] Serwer [T]eam [P]lay

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Serwer TP w naszej sieci hmm... Czemu nie.Pograłbym z ogarniętymi ludźmi jak za dawnych lat :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

A ja powiem tak: Niech najpierw Nesty doprowadzi do ładu i składu wszystkie serwery, a dopiero wtedy weźmy się za tp. ;)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

na początku dla only steam było by ciężko go rozkręcić, ale zrobiło by sie z nim to co z GG+DM. Osobiście sądze że na serwerze Steam byłoby o wiele mniej cheeterów, więc tyle by administratorom z głowy odpadło..

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Na moje, można było by spróbować z serwerem TeamPlay. Wiadomo, że na początku trudno było by go rozkręcić na only Steam, ale widziałem co uczynił jeden z moich znajomych z serwerem pewnej sieci i wiem,że jeżeli kilka osób zaangażowało się w rozkręcenie serwera to prosperował by. Wiadomo, że musi znaleźć kilka osób, które by zajęły się tym.

Jeżeli Nesty pokończy sprawy z pozostałymi serwerami to miejmy nadzieje, że zastanowi się nad wprowadzeniem owego serwera.

Pozdrawiam Paciaciakowa.

Opublikowano

Jestem za TP , gram na serwerach Only Steam TP , których nazw nie wymienię.

Ale miło spróbować sił z ogarniętymi graczami.

Oto w grze chodzi aby uczyć się i w końcu pokonywać lepszych !

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Miałem pisać ci Nesty na PW, ale napiszę tutaj.  <ninja>

Ile w końcu slotowy ten serwer będzie? I zamierzasz startować go ns+s, czy od razu ruszamy pełną parą z Only Steam? 

Będę się starał jak najbardziej to rozkręcić, bo TP to dla mnie raj w csie i bardzo mi zależy na tym by ten serwer stanął na równe nogi.  :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Z tego co pamietam to ns+steam i 17 slotów ale cos moglo mi sie pomylić wiec nie jestem 100% pewny :)

Opublikowano

Chciałbym pograć z ludźmi, którzy ogarniają grę. Wiadomo, mikro, gra zespołowa. To jest to co kocham w tej grze. A nie mogę doświadczyć na żadnym serwerze. Same nonsteam'y biegają a co 10 odpalony. Spróbujcie zrobić jakiś serwer. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kiedy się zgłaszamy na server by go rozkręcić?? jakiś dzień? godz? i może co dzień o tej samej porze?  Pomysły?Ja, mogę od 20 dopiero. Tak kończę pracę. 

Opublikowano

No mi więcej nie trzeba.

TP to moja dziedzina a z tymi z dd2 sie gra ciężko.

Pozdro. :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Chciałbym pograć z ludźmi, którzy ogarniają grę. Wiadomo, mikro, gra zespołowa. To jest to co kocham w tej grze. A nie mogę doświadczyć na żadnym serwerze. Same nonsteam'y biegają a co 10 odpalony. Spróbujcie zrobić jakiś serwer.

Na serwerze 4fun masz zespołowa grę tylko trzeba pogadać przez mikro i ktoś się znajdzie żeby grać zespołowo :)

Opublikowano

Tak ale też się grał zespołowo jak ktoś potrafi.tylko trzeba mieć zgrana ekipę.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Na 4funie grasz jak leci , a na TP na pierwszym miejscu jest Team i pomoc dla kolegi z drużyny. Opracowanie taktyki na każda rundę to jest teamplay

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności