Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Grając teraz na serwerze, minimum 3 graczy lata odpalonych ale to nie o Tym.

1. Na serwerze nie ma jak sprawdzić IP gracza, który lata odpalony, tzn. nie działa ani komenda amx_ip, ani show_ip. Jedyna komenda jaka działa to "status" ale ona nic nie daje, bo pokazuje nam tylko Sid'y graczy. Bardzo proszę o dodanie komendy "amx_ip". Dlaczego o to proszę?

To jest nie do przyjęcia, że na serwerze gra tyle odpałów, a nie można sprawdzić ich IP... Masakra

2. Na serwerze brakuje adminów i to widać. Proponowałbym aby zostały zmniejszone wymagania, aby gracze mogli składać podania, bo to co się dzieje na serwerze, to jest ... Nie mogę tego nazwać.

3. Bardzo proszę aby na serwer został dodany plugin: Team Semiclip (przenikanie przez graczy z drużyny) ale jedynie na 10s aby gracze mogli wyjść z Respa bez blokowania się.

Link do pluginu: http://speedy.sh/nkmjy/TeamSemiclip.rar

Potrzebne Cvary:

// Ogólne
// ------
semiclip 1 // Czy Semiclip ma być włączony [0 - Wyłączony / 1 - Włączony]
semiclip_blockteam 0 // Kto ma posiadać Semiclip [0 - Każdy | 1 - Terro nie mają | 2 - CT nie mają | 3 - Nikt nie ma]
semiclip_enemies 0 // Przeźroczystość wrogów [0 - Wyłączona / 1 - Włączona]
semiclip_unstuck 1 // Odblokowanie, w przypadku zaklinowania sie w kimś/czymś [0 - Wyłączone / 1 - Zależnie od Teamu / 2 - Spawny CSDM / 3 - Gdzieś w pobliżu aktualnego miejsca]
semiclip_unstuckdelay 0.1 // Opóźnienie z odblokowaniem gracza [ 0 - Od Razu] Zalecane Wartości Między 0.1 a 3.0
semiclip_button 0 // Przycisk Przyśpieszający Semiclip ) [0 - Wyłączony / 1 - Teroo / 2 -CT / 3 - Wszyscy]
semiclip_knife_trace 0 // Ataki nożem dosiegają gracza nabliżej stojącego jeśli stoimy w Kimś [0 - Wyłącz / 1 - Włącz]
semiclip_duration 0 // Czy plugin ma działać tylko na początku rundy [0 - Wyłączony / 1 - Włączony]

// Ustawienia Rendera
// -----
semiclip_render 1 // Czy niestandardowe opcje renderowania mają być włączone [0 - Wyłączone / 1 - Włączone]
semiclip_rendermode 2 // Tryb Rendera ) [0 - 5] [0 - Wyłączony]
semiclip_renderamt 129 // Jaki mocny ma być Render [0 - 255]
semiclip_renderfx 0 // Jak mocny ma być Render Fx [0 - 20] [0 - Wyłączony]
semiclip_renderradius 250 // Jaki mocny ma mieć zasięg rendera [?? - 4095]
semiclip_renderfade 0 // Czy ma być włączona poświata dodatkowa [0 - Wyłączone / 1 - Włączone]
semiclip_renderfademin 25 // Minimalna wartość Render Fade [0 - 200]
semiclip_renderfadespec 1 // Czy Render Face ma być włączone dla obserwatorów [0 - Wyłączone / 1 - Włączone]

// Kolor poświaty
// -----
semiclip_color_admin_flag "b" // Flaga wymagana do poświaty
semiclip_color_admin_R 0 // Kolor admina (czerwony) [0-255]
semiclip_color_admin_G 0 // Kolor admina (zielony) [0-255]
semiclip_color_admin_B 0 // Kolor admina (niebieski) [0-255]
semiclip_color_ter_R 0 // Kolor Terro (czerwony) [0-255]
semiclip_color_ter_G 0 // Kolor Terro (zielony) [0-255]
semiclip_color_ter_B 0 // Kolor Terro (niebieski) [0-255]
semiclip_color_ct_R 0 // Kolor CT (czerwony) [0-255]
semiclip_color_ct_G 0 // Kolor CT (zielony) [0-255]
semiclip_color_ct_B 0 // Kolor CT (niebieski) [0-255]

Plugin jest bardzo przydatny na serwery gdzie gra tyle osób.

4. Kolejną propozycja jest, zrobienie selekcji adminów na serwerze DD2. 1/2 graczy, która posiada Admina nawet nie wbija na serwer. Po prostu go olewa. Po co trzymać adminów, którzy za przeproszeniem ,,Gówno" robią? Lepiej zrobić miejsce dla tych, którzy interesują się serwer i jego losami .

Bardzo proszę o wykonanie Moich próśb, ponieważ napisałem je iż interesuję się serwer i jego losami !

• Karambit w plecy (-) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

1. Zgodzę się, fajnie gdyby ta komenda była.

2. Co do wymagań, nie są one kosmicznie wygórowane... bez przesady. Admin ma być osobą odpowiedzialną, a nie dzieciakiem który 3 raz gra w csa, i nie wie co amxx... Admin ma być kimś więcej niż tylko graczem. Ekhem, i właściwie to ten pkt. zaprzecza trochę 4-temu. Przyjmować byle kogo? A później narzekać że ludzie (za przeproszeniem) popierdoli robotę? Co do drugiej części tego punktu, cheaterów wszystkich nigdy nie zwalczysz, a admini nie zawsze będą 24/7 na serwerze, nawet jakby ich było 30-tu. 

3. 2 Tematy pod twoim... http://fragujemy.com/topic/17668-blockers/

4. Od tego jest Wyższa Administracja. Gdyby się nie nadawali to by ich nie przyjęto, nie? Po za tym jakim cudem ty wiesz, ilu jest adminów, na jakich nickach grają, czy wchodzą na serwer czy nie? Kiedy zacząłeś tutaj grać? Wczoraj? Bo na serwerze widziałem Cie może 2-3 razy. Więc nie oceniaj i nie krytykuj pracy Administracji nie spędzając nawet dnia na serwerze. Adminów których ja zdążyłem już poznać świetnie swoją robotę wykonują. 

Pozdrawiam. 

Opublikowano

Przepraszam, ale to jest trochę śmieszne, że Gra Sobie Cziter na Aimie, napisał do Admina (tutaj cytat) ,,Admin Ty szmato" a admin banuje go na 30 minut za Obrazę (WTF!?)

Widać, jacy admini są na serwerze, to jest po prostu śmieszne. Niekompetentność można wymienić u 1-2 adminów, ale to i tak dużo. Prawda, admini nie mają obowiązku siedzieć 24/7 ale jeden admin chociaż pod wieczór, byłby mile widziany.

Co to tego ile gram, teraz obecnie zaczynam grać na jednym nicku, ale w przeszłości również grywałem na serwerze pod innymi nickami (nic się nie zmieniło), więc wiem jaka jest sytuacja. 

Kolejne, wymagania: Tak, nie są one jakieś kosmiczne, ale powiedz ilu graczy przegra na serwerze 25 godzin, gdy są odpały? No ilu? Mogę , się założyć, że żaden. Ludzie są zniechęceni graniem na serwerze, na którym wieczorami (w nocy) na 15-20 graczy gra 5-6 cziterów.

• Właściciel
Opublikowano

Jak dla mnie wątek jest śmieszny. Skomentuję krótko, bo pożal się Boże jak tacy ludzie mają niską wiedzę, a się wypowiadają.

AD 1. Przecież amx_ip jest, wyłączone to zostało wczoraj, aby sprawdzić czy pluginy powodują ciągły restart serwera. W tej chwili wszystko działa dobrze.

AD 2. Admini są aktywni. Natomiast nocnych mamy mało, więc jeżeli jesteś taki mądry, to złóż podanie lub nakłoń innych.

AD 3. Opcja szukaj.

AD 4. Obecnie 1/2 adminów ma urlopy. 

Pzdr.

• 2 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności