Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , mam pytanko do Was. A mianowicie , czy jest ktoś zainteresowany motoryzacją ? Jeśli tak to napiszcie w komentarzu. Robię to ze względu na to , że może w późniejszym czasie , jeśli będzie trochę chętnych to poproszę o założenie działu motoryzacja ;) Gdyby było kilka chętnych to warto by było spróbować.

Na razie piszę czy są ludzie zainteresowani motoryzacją tutaj, bo nie chce wyjeżdżać z propozycją stworzenia działu motoryzacja bez kogoś , kto mógłby mnie poprzeć. Jeśli będą chętni , napiszę propozycje w odpowiednim dziale :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Kiedyś interesowałem się samochodami, ale tylko na zasadzie marek i modeli, bardziej nie.

Edytowane przez Zaqowity
Opublikowano

Kiedyś interesowałem się samochodami, ale tylko na zasadzie marek i modeli, bardziej nie.

To może pora zgłębić swoją wiedze :D ?

Opublikowano

Ogółem mówiąc to na czym by ten dział miał polegać tak dokładnie ? :P

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Czemu nie.Każdy lubi szybkie auteczka ...

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Tak, można powiedzieć, że się interesuję ;)

Opublikowano

Mogłeś od razu pisać propozycje :) To było wiadome, że propozycja ma duże szanse

Opublikowano

Mogłeś od razu pisać propozycje :) To było wiadome, że propozycja ma duże szanse

Nie wiadome ... Jak by nie było fanów motoryzacji to szanse na taki dział były by zerowe , więc najpierw wolałem się spytać ;)

• 2 miesiące temu...
  • 8 miesięcy temu...
  • 3 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności