Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko, propozycję odnośnie robienia screenów przez admina. Otóż wrzucałem już tu kilkakrotnie screeny, za każdym razem robił mi je inny admin. Teraz jest godzina 00:30 chciałem sobie zagrać nockę na serwerze, a wnioskuję że żaden admin do rana bana mi nie ściągnie ( obym się mylił ). Czy istnieje możliwość, aby dany admin podczas robienia screenów na serwerze widział, że np. temu graczowi już ktoś ssy zrobił ?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

admin może sprawdzić coś takiego w amxbans. a co do tego że admin zrobił Ci ssy to widocznie miał powody do tego aby przypuszczać że możesz nie grać fair play

Opublikowano

Zagrałem raptem dwie, albo trzy rundy...

Opublikowano

Chodzi mi o to, że ,,uśpiłem" kobitę i nieczęsto mam okazję zagrać sobie nockę na fragujemy. Jeżeli już wrzucałem parę razy screeny to admin powinien w końcu dać mi spokój.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie ma takiej możliwości, ponieważ każdy admin ma prawo do autonomicznej decyzji w sprawie oceny gracza a tak jak i napisał Kanrin admin może sobie sprawdzić ale nie musi ile raz dany gracz był banowany.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności