Browar Opublikowano 6 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 6 Lipca 2014 Witam mam pytanko, propozycję odnośnie robienia screenów przez admina. Otóż wrzucałem już tu kilkakrotnie screeny, za każdym razem robił mi je inny admin. Teraz jest godzina 00:30 chciałem sobie zagrać nockę na serwerze, a wnioskuję że żaden admin do rana bana mi nie ściągnie ( obym się mylił ). Czy istnieje możliwość, aby dany admin podczas robienia screenów na serwerze widział, że np. temu graczowi już ktoś ssy zrobił ?
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 6 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Lipca 2014 admin może sprawdzić coś takiego w amxbans. a co do tego że admin zrobił Ci ssy to widocznie miał powody do tego aby przypuszczać że możesz nie grać fair play
Browar Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 6 Lipca 2014 Zagrałem raptem dwie, albo trzy rundy...
Browar Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 6 Lipca 2014 Chodzi mi o to, że ,,uśpiłem" kobitę i nieczęsto mam okazję zagrać sobie nockę na fragujemy. Jeżeli już wrzucałem parę razy screeny to admin powinien w końcu dać mi spokój.
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 6 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Lipca 2014 Nie ma takiej możliwości, ponieważ każdy admin ma prawo do autonomicznej decyzji w sprawie oceny gracza a tak jak i napisał Kanrin admin może sobie sprawdzić ale nie musi ile raz dany gracz był banowany. 1
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 6 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Lipca 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi