Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż rozmawiając z graczami i samemu majac problemy serwer dd2 po prostu się Crush'uje. Lista kupna broni jako VIP, nie działa poprawnie. Prosił bym o jak najszybsze naprawienie błędu.

Pozdrawiam

Opublikowano

Od godziny 12 jakoś zaczęły się straszne lagi na only dd2 nie wiem czemu ale ludzie uciekają i się denerwują jednym słowem jest tragedia :(

• Właściciel
Opublikowano

Nie wiem co to znaczy "crushuje", bo takiego słowa nie ma, a co do listy broni V.I.P wprowadziłem coś wczoraj i testuję. Jeżeli nie działa poprawnie, zostanie poprawione zaraz. 

A co do lagów, przeanalizuję sprawę. Pomiar wykonany przez winMTR nie wskazuje na problemy na łączu. Czy problemy już ustały?

Przy okazji. Zamiast crushuje występuje słowo crash, tylko to nie są crashe, ponieważ jeżeli byłyby to crashe, serwer wyłączałby się. A tak to po prostu się freezuje, czyli zatrzymuje. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wszystko jest już w porządku, nie działa tylko lista broni dla VIP'ów. Można jeszcze zauważyć trochę lagów na serwerze, tak to jest wszystko w porządku :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Piątek, godzina 2:20 kolejny crash. Server offline w 'ulubionych'.

Opublikowano

Dzisiaj między 9-10 godziną serwer zatrzymywał się , ale to było tylko chwilowe ( 5-8sec ). Wczoraj natomiast w godzinach popołudniowych serwer 2 razy się zresetował , z tego co Nesty pisze to z nim się zgodzę co do tej jednostki. Serwer już powinien normalnie funkcjonować , jeżeli dalej są lagi , bądź serwer się zatrzymuje to pisać w tym temacie.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

@up.

Dzisiaj tak samo. Lagi na 3-4 sekundy. Nie da się grać :>

• Właściciel
Opublikowano

Lagi występują od kilku dni nie tylko na serwerze DD2, ale tak samo na COD czy innych naszych serwerach. Zwróciłem się z zapytaniem do innych właścicieli serwerów i potwierdzają taką informację, więc problem nie dotyczy tylko naszego serwera. 

Wszystko na bieżąco jest przekazywane supportowi. Nie wiemy tak naprawdę co jest konkretną przyczyną tego.

Opublikowano

Lagi występują od kilku dni nie tylko na serwerze DD2, ale tak samo na COD czy innych naszych serwerach. Zwróciłem się z zapytaniem do innych właścicieli serwerów i potwierdzają taką informację, więc problem nie dotyczy tylko naszego serwera. 

Wszystko na bieżąco jest przekazywane supportowi. Nie wiemy tak naprawdę co jest konkretną przyczyną tego.

Szkoda, bo to naprawdę utrudnia grę :( Ale zauważyłem , że gdy jest mniej osób na serwie to rzadziej laguje :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

sorry źle się wyraziłem. Doszły mnie słuchy że zmienialiście coś tam na serwerowni i od tego czasu są jakieś komplikacje. Tak gadają twoi ziomale.

Ale przecież nie to jest powodem. Przecież wyżej pisał Nesty, że na innych serwerach też są lagi i też mają problemy. Trzeba czekać aż rozwiążą ten problem na pukawce. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności