Fantazje Erotyczne Opublikowano 6 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Lipca 2014 Witam, otóż rozmawiając z graczami i samemu majac problemy serwer dd2 po prostu się Crush'uje. Lista kupna broni jako VIP, nie działa poprawnie. Prosił bym o jak najszybsze naprawienie błędu.Pozdrawiam
TbN~ Opublikowano 6 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Lipca 2014 Od godziny 12 jakoś zaczęły się straszne lagi na only dd2 nie wiem czemu ale ludzie uciekają i się denerwują jednym słowem jest tragedia :(
Właściciel GET Opublikowano 6 Lipca 2014 Właściciel Opublikowano 6 Lipca 2014 Nie wiem co to znaczy "crushuje", bo takiego słowa nie ma, a co do listy broni V.I.P wprowadziłem coś wczoraj i testuję. Jeżeli nie działa poprawnie, zostanie poprawione zaraz. A co do lagów, przeanalizuję sprawę. Pomiar wykonany przez winMTR nie wskazuje na problemy na łączu. Czy problemy już ustały? Przy okazji. Zamiast crushuje występuje słowo crash, tylko to nie są crashe, ponieważ jeżeli byłyby to crashe, serwer wyłączałby się. A tak to po prostu się freezuje, czyli zatrzymuje.
Zasłużony Fragowicz BONO Opublikowano 6 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Lipca 2014 Wszystko jest już w porządku, nie działa tylko lista broni dla VIP'ów. Można jeszcze zauważyć trochę lagów na serwerze, tak to jest wszystko w porządku :)
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 11 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Lipca 2014 Piątek, godzina 2:20 kolejny crash. Server offline w 'ulubionych'.
Właściciel GET Opublikowano 11 Lipca 2014 Właściciel Opublikowano 11 Lipca 2014 Serwer działał stabilnie, nie bardzo rozumiem. Nic w logach nie ma, cały czas wszystko dobrze.
sea of smiles <3 Opublikowano 13 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 13 Lipca 2014 Cały czas działa wszystko jak nalezy
Właściciel GET Opublikowano 13 Lipca 2014 Właściciel Opublikowano 13 Lipca 2014 Nie cały czas, bo wczoraj były problemy, występowały lagi i z tego co mi wiadomo, jednostka nawalała.
nTe Opublikowano 13 Lipca 2014 Zawieszony Opublikowano 13 Lipca 2014 Dzisiaj między 9-10 godziną serwer zatrzymywał się , ale to było tylko chwilowe ( 5-8sec ). Wczoraj natomiast w godzinach popołudniowych serwer 2 razy się zresetował , z tego co Nesty pisze to z nim się zgodzę co do tej jednostki. Serwer już powinien normalnie funkcjonować , jeżeli dalej są lagi , bądź serwer się zatrzymuje to pisać w tym temacie.
Właściciel GET Opublikowano 13 Lipca 2014 Właściciel Opublikowano 13 Lipca 2014 Dzisiaj COD i DD2 lagują jak cholera.
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 15 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Lipca 2014 @up. Dzisiaj tak samo. Lagi na 3-4 sekundy. Nie da się grać :>
Właściciel GET Opublikowano 15 Lipca 2014 Właściciel Opublikowano 15 Lipca 2014 Lagi występują od kilku dni nie tylko na serwerze DD2, ale tak samo na COD czy innych naszych serwerach. Zwróciłem się z zapytaniem do innych właścicieli serwerów i potwierdzają taką informację, więc problem nie dotyczy tylko naszego serwera. Wszystko na bieżąco jest przekazywane supportowi. Nie wiemy tak naprawdę co jest konkretną przyczyną tego.
DEMOTYW@TOR Opublikowano 15 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Lipca 2014 Lagi występują od kilku dni nie tylko na serwerze DD2, ale tak samo na COD czy innych naszych serwerach. Zwróciłem się z zapytaniem do innych właścicieli serwerów i potwierdzają taką informację, więc problem nie dotyczy tylko naszego serwera. Wszystko na bieżąco jest przekazywane supportowi. Nie wiemy tak naprawdę co jest konkretną przyczyną tego. Szkoda, bo to naprawdę utrudnia grę :( Ale zauważyłem , że gdy jest mniej osób na serwie to rzadziej laguje :)
Właściciel GET Opublikowano 15 Lipca 2014 Właściciel Opublikowano 15 Lipca 2014 To nie ma nic wspólnego, bo to nie jest problem serwera.
pompa tsk Opublikowano 15 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 15 Lipca 2014 Zmieniliście serwerownie i nie daje rady.
Właściciel GET Opublikowano 15 Lipca 2014 Właściciel Opublikowano 15 Lipca 2014 Jak mogliśmy zmienić serwerownie? Czy Ty zastanawiasz się nad tym co Ty piszesz? 2
pompa tsk Opublikowano 15 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 15 Lipca 2014 sorry źle się wyraziłem. Doszły mnie słuchy że zmienialiście coś tam na serwerowni i od tego czasu są jakieś komplikacje. Tak gadają twoi ziomale.
Właściciel GET Opublikowano 15 Lipca 2014 Właściciel Opublikowano 15 Lipca 2014 "Twoi ziomale" czyli kto? 2
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 15 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Lipca 2014 sorry źle się wyraziłem. Doszły mnie słuchy że zmienialiście coś tam na serwerowni i od tego czasu są jakieś komplikacje. Tak gadają twoi ziomale. Ale przecież nie to jest powodem. Przecież wyżej pisał Nesty, że na innych serwerach też są lagi i też mają problemy. Trzeba czekać aż rozwiążą ten problem na pukawce.
HERETIC_ANTHEM Opublikowano 16 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Lipca 2014 Za długo to trwa. Robimy zrzutę na Macierewicza. Kurwicy można dostać przez te freezy... 3
Rekomendowane odpowiedzi