Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Już niebawem będziecie mogli zauważyć nową grafikę na forum oraz parę innych atrakcji :)

• Ustrzel fraga! (+) 8
  • Właściciel
Opublikowano

Reinstalacja 4FUN wykonana. Przetestowałem eldorado, nie zauważyłem bugów / crashy. Reset rankingu nastąpił. Jeszcze nie wprowadziłem napisów wakacyjnych oraz roundsoundu, ale to machnę wszystko za jednym razem gdzieś po południu przy okazji update COD'a oraz DD2. 

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Karambit w plecy (-) 1
Opublikowano (edytowane)

naprawdę ogrom pracy , gratulacje. I wiemy, ze jestesmy w dobrych rekach.

Edytowane przez SQN
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Gratulacje nowemu właścicielowi osiągnięcia tak wysokiej (a w zasadzie najwyższej) posady, to wielka odpowiedzialność, ale na pewno sobie poradzisz :)

Cieszę się również na te nowe zmiany wprowadzone na forum i serwerach, chociaż ostatnio nie gram już w cs'a to chcę, aby sieć pięła się w górę, i tak się właśnie dzieje pod okiem Nestiusza :)

Dobra robota, chłopaki!

PS. Nesty, nie powinno być "w pełni na to zasłużył"  zamiast "w pełno" w drugim akapicie? ;>

Wiem, rozumiem. Zauważyłam to napisałam :)

Opublikowano

Gratulację Bono!

Powiem Wam że wykonaliście kawał dobrej roboty Panowie:)

Dzięki Wam za to. :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Gratulacje dla BONO za awans, w pełni na niego zasłużył. Forum cudne i nawet na fonie nie mam z nim problemów, również o wiele szybciej mi się na telefonie wczytuje, dzięki :D

Na serwerach widzę ogrom pracy został włożony, więc Nestego też pochwalę :D Brawo i czekamy na nowy rs na 4fun! :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Gratuluję awansu, BONO :)

@Up ma rację - styl forum świetny! Nie ma z nim najmniejszych problemów.

I nawet na telefonie jest możliwość personalizacji ^^

Good job! :D

Opublikowano

Gratulacje za awans BONO :) A co do forum to rzeczywiście jeśli chodzi o przeglądanie forum to dużo lepiej to wygląda :) Tak więc jeszcze raz gratuluję i życze powodzenia w dalszych działaniach :)

Opublikowano

Wielkie gratulacje Bono. Kawał dobrej roboty i należą się podziękowania. ;)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Wielkie gratulację dla Ciebie Bono ;).

Jak i również dla administracji za ciągłe udoskonalanie sieci. Brawo :).

Domyślałem się, że coś ważnego. Nie mam przecież pretensji ;).

Edytowane przez Red-Eagle
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Pierw bym chciał przekazać wam moje gratulacje ponieważ odwalono kawał dobrej roboty która była bardzo czasochłonna. A teraz gratulacje dla BONO za otrzymanie stanowiska współwłaściciela sieci. 

Opublikowano

Gratulacje BONO :)

Opublikowano

Zgadzam się z Wami! Zostało wykonane kawał dobrej roboty, co na pewno się odbiję na naszej pracy! Super, super...! Gratulacje oczywiście dla BONO i powodzenia na nowym stanowisku :) 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Gratulacje Bono.  Zmiany bardzo dobre i potrzebne zarówno na forum jak i na serwerach. :) Dobra robota. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dziękuje wszystkim za te miłe słowa!

Przypomnę po raz drugi, jeszcze dzisiaj być może będzie można zobaczyć nową grafikę na forum, będzie na czym oko zawiesić :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Powodzenia BONO, teraz trochę pracy przybyło :P.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Powodzenia BONO, teraz trochę pracy przybyło :P.

Co prawda to prawda, trochę obowiązków przybyło, ale nie tylko mi na szczęście! :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności