Skocz do zawartości

Czy Gustlik tanczy czacze? -ban  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Gustlik tanczy czacze powinien zostać zbanowany?

• Tak, jestem za banem
    • Nie, powinien zostać

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja zadam inne pytanie: "Co w tym głosowaniu jest niedemokratycznego?". Każdy zarejestrowany użytkownik forum ma prawo zagłosować, więc na logikę jest to demokratyczny sposób.  

Co do Twojego porównania to uważam je za średnio udane.  Skoro Hitler był zbrodniarzem, a żydzi ofiarami, to znaczy, że Gustlik jest oszustem a pozostali gracze są poszkodowanymi przez niego? hmm?

Nie miałem na myśli dosłownego porównania. Jakbyś miał choć piksel wiedzy w głowie, domyślałbyś się, że Gustlik, jako porównany Hilter, jest z góry skazany na porażkę. Napiszę to jeszcze raz, nikogo nie obchodzi jego zachowanie, każdy ma możliwość zmutowania, czy też olania ciepłym moczem. A jeśli przejmujecie się jego zachowaniem to tylko wskazuje na Waszą głupotę. Prawie każdy gracz tej sieci serwerów spina się porównywalnie do Gustlika, tylko nie każdy wyróżnia się tak jak Gustlik, przez co jest zauważalny i automatycznie wzięty pod celownik.

Opublikowano

Sisterosss, jeżeli to jedyny sposób na zdobycie Twojego adresu to wchodzę w to :3 A daleko nie mam;*

Fuck it. uważaj o czym marzysz, bo chyba nie o 14letniej dziewczynce. :D

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano (edytowane)

nesty o jakich szansach mowisz bo nie przypominam sobie.Co do tego koziego wymienionego wyzej nie wiem o co ci chodzi to ja sam wrzucilem jego demko poczym dostal ss ktorych nie wrzucil.Widze ze znajdujecie sytuacje ktorych nie bylo.

Edytowane przez Sisterosss
Opublikowano (edytowane)

nesty o jakich szansach mowisz bo nie przypominam sobie.Co do tego koziego wymienionego wyzej nie wiem o co ci chodzi to ja sam wrzucilem jego demko poczym dostal ss ktorych nie wrzucil.Widze ze znajdujecie sytuacje ktorych nie bylo.Nie macie za co mnie zbanowac wiec wydobywacie dziwne rzeczy z podziemi.Jesli dobrze popatrzysz na logi to stwierdzisz ze kazdy grac ma w sobie cos z wulgarnego dzieciaka a ty sie mnie tylko czepiasz? Ocencie i zdecydujcie chociaz i tak wiem jaki jest tego koniec.Wszyscy tutaj razem wzieci sa z jednego worka,nikt nie umie wyrazic swojego zdania.Jest wiele serwerow wiec tak czy tak znajde sobie moj kacik w ktorych gracze nie bede przynajmniej plakac gdy dostana kulke w glowe.To tyle z mojej strony.

Edytowane przez Gustliczek
  • Właściciel
Opublikowano

Jakbyś miał choć piksel wiedzy w głowie, domyślałbyś się, że Gustlik, jako porównany Hilter, jest z góry skazany na porażkę.

Co Ty pierdolisz człowieku za głupoty? Jak skazany na porażkę? Jakbyś miał choć piksel wiedzy i mózg na miejscu (a nie orzeszek), to byś wiedział, że Gustlik miał dużo taryf ulgowych.

@Gustlik

Nie kompromituj się i nie pisz z konta siostry jedno i to samo. Miałeś swoje szanse i dobrze o tym pamiętasz. Co prawda na FG masz "czystą" kartę, ale pamiętaj, że ja jestem jeszcze tutaj i doskonale pamiętam to, co wyprawiałeś. 

Nie będzie żadnych już szans. Skoro nie potrafisz docenić tego, jak Cię zawsze ulgowo traktowałem, tak tym razem będzie bez ulg.

Opublikowano

Nesty, to jeżeli macie dowody na te jego wyzywania, nadmierne przeklinanie, to weź mi wytlumacz dlaczego Go odrazu nie zbanujecie tylko tworzycie temat, który nic nie wnosi. Mieli wypowiadać się gracze, i robią to, wyrażają swoje zdanie na jego temat, lecz i tak nic z tego nie wyjdzie, bo to widać na pierwszy rzut oka. Praktycznie każdy komentarz jest odrazu krytykowany przez członków fragujemy negatywnie, więc ja nie rozumiem w jakim celu powstał ten temat. (ja nie muszę wszystkiego rozumieć, ale jeżeli ktoś chciał by mi wytłumaczyć, byłbym wdzięczny).

Nestiuszu, ja w poprzednim poscie wyraziłem tylko swoje zdanie, nie wiedziałem, że macie dowody, ale jeżeli są to jak napisałem wyżej nie rozumiem sensu tematu.

Pozdrawiam Paciaciakowa.

• Właściciel
Opublikowano

Chcemy przedyskutować sprawę wśród graczy, ale przyjdą do tego tematu (nie wiedząc w ogóle nic na ten temat, nie pytając), np. Rogal, Bangarang, suvi, santa i maja czelność "wyrażać swoje zdanie" w taki sposób jak widać, głosując, nie znając w ogóle tematu. Dziwię się, że Global Moderator i Administrator, którzy powinni dbać o sieć, robią po prostu cyrki. To jest śmiech i pokazuje poziom głupizny, kogo ja obsadziłem na tych stanowiskach. 

Nie każdy jest krytykowany, tylko zlecieli się tu Ci "obrońcy", którzy dyskutują i robią sieczkę. 

Opublikowano

To teraz mniej więcej wiem o co chodziło z tym tematem. Jak wcześniej pisałem w pierwszym poscie wyraziłem swoje zdanie, nie chciałem zaszkodzić " serwerowni" tylko wypowiedzieć się obiektywnie.

Pozdrawiam Paciaciakowa.

• Właściciel
Opublikowano

Wiem Paciak, Ty chociaż nie zagłosowałeś pochopnie. To jest różnica, a Ci wyżej wymienieni to nie znają sprawy, a i tak głosują. Porażka. 

Opublikowano

Chyba sobie w końcu internet zaloze, aby być na bierzaco, oraz pomóc w tych kryzysowych chwilach, bo na moje oko są to kryzysowe chwilę sieci, nie wiem jakie jest zdanie innych.

Pozdrawiam Paciaciakowa.

Opublikowano (edytowane)

No o to chodzi, zostali obdarzeni zaufaniem, a w tak prostej sytuacji nie potrafią się zmotywowac i wypowiedzieć się jak należy rozwiązać ten problem, w sumie taki problem to nie problem. Dobrze, że wyszło to w takiej sytuacji a nie w takiej, która miała by na celu los sieci.

Pozdrawiam Paciaciakowa.

Edytowane przez Paciaciakowa
  • Właściciel
Opublikowano

No tak i będą swoje konsekwencje w przyszłości ponosić. Przynajmniej wiem z kim tak naprawdę współpracuję, z jaką bandą (podkreślam, bandą) i jak wobec nich się zachowywać na przyszłość.

• Właściciel
Opublikowano

Jak to co, jest 17:9 i jutro wyjdziesz z banem niestety. Szans Ci już nie dam, bo się nie opłaca. Nie chcę powtórki, nie chcę historii kręcącej się kołem, bo po to jest historia, aby uczyć się na błędach i wyciągać wnioski :)

Opublikowano

To zaden news bo ta ankieta byla z gory ustawiona:D Tak wiec musze sie z wami pozegnac z takze dziwnej winy...;( bede was mile wspominal;) Naraska wszystkim i zycze milej gry;)

• Karambit w plecy (-) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jakbyś miał choć piksel wiedzy w głowie, domyślałbyś się, że Gustlik, jako porównany Hilter, jest z góry skazany na porażkę. 

I widzisz tym się kolego różnimy, że ja pochopnie nie oceniam. Wiesz o mnie tyle, co z poprzedniego postu i już mniemasz, że nie posiadam jakiejkolwiek wiedzy.  Otóż w porównaniach ważny jest całokształt sytuacji, a w szczególności przywołane postaci, o których ogólne pojęcie nie jest bez znaczenia. Tak jest i w przypadku Hitlera, którego bez pomyślunku przywołałeś.  Sztuka odpowiedniego dobrania porównań jest bardziej trudna niż Ci się wydaję. 

Z drugiej strony wydaję mi się, że uważasz użytkowników tego forum za idiotów, myśląc, że każdy jest za zbanowaniem, bo nie chce od Gustlika ginąć, czy zazdrości skila.  Każdy ocenia według własnych przekonań, bez jakiegoś przymusu czy innych głupot. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Głosowanie zakończone, banned.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Gustlik tak się wypierał, tak się stawiał i starał, tak prosił o szansę Nesytego - oczywiście kłamał i jego zbanowanie jest jak najlepszym rozwiązaniem jeśli chodzi zarówno o serwer jak i członków sieci w gronie adminów i właściciela. Ano dlaczego ja to piszę? Ano dlatego, że nie zdziwiło - w sumie spodziewać się można było tego, po tych wszystkich historiach odnośnie Gustlika -  mnie i Mariana jego zachowanie po całej akcji. Nesty się nie przejmie, bo nie ma czym, i to jest racja, nie takich ludzi tutaj spotykaliśmy. ;) Sedno jednak w tym, że człowiek nie jest uczciwy, wręcz przeciwnie, łże jak pies (to czyste porównanie, proszę bez żadnego oburzenia tutaj), i tak z jednej strony tutaj - jak wspominałam - prosi, obiecuje, a tu gówno prawda, bo w rzeczywistości nie potrafi pokazać swojej prawdziwej postawy wobec ludzi i być po prostu szczerym. Dowód? 

22a7e68b9bfeb323gen.jpg

Także przesyłam Ci gorące pozdrowienia i życzę sukcesów w życiu z takim podejściem! ;) 

• Ustrzel fraga! (+) 5
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności