Maku Opublikowano 7 Maja 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Maja 2015 Dlaczego chciałbym być odbanowany : Dostęp do SBDlaczego zostałem zbanowany : Zgłoszenie haxa/wezwanie admina
Mategros Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Dlaczego chciałbym być odbanowany: Dostęp do SBDlaczego zostałem zbanowany: A skąd mam to wiedzieć. <yyy>
Zasłużony Fragowicz Mr. Kropek Opublikowano 3 Września 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Września 2015 Dlaczego chciałbym zostać odbanowany: Chciałbym zostać odbanowany ponieważ chciałbym czasami napisać coś na SB czy podyskutować. Powód zbanowania: Pewnie dawno temu za napisanie żeby ktoś wbił na serwer.
JUPITER Opublikowano 5 Września 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Września 2015 Dlaczego chciałbym być odbanowany: Dostęp do komunikacji z graczamiDlaczego zostałem zbanowany: Szczerze mówiąc to sam nie wiem :)
osejszon Opublikowano 12 Września 2015 Zawieszony Opublikowano 12 Września 2015 Dlaczego chciałbym być odbanowany : Jestem nowy, a nie przeczytałem wcześniej regulaminu SB. Dlaczego zostałem zbanowany : Chyba prosiłem o wejście admina na serwer, ale tego do końca nie jestem pewny.
Damian Nowakowski Opublikowano 22 Września 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 22 Września 2015 Dlaczego chciałbym być odbanowany : Bo chce widzieć co gracze piszą no i również do komunikacji Dlaczego zostałem zbanowany : sam nie wiem... od kiedy mam rangę stały bywalec nie widzę sb... chyba że coś przeskrobałem ale sobie nie przypominam żebym jakieś głupoty pisał...
Legendarny Fragowicz Bersiak! Opublikowano 22 Września 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Września 2015 Dlaczego chciałbym zostać odbanowany?: Chciałbym pisać z innymi, wiedzieć co się dzieje.Dlaczego zostałem zbanowany?: Nie znam powodu.
Martynka :* Opublikowano 7 Listopada 2015 Fragowicz Opublikowano 7 Listopada 2015 hej! -chciałabym zostać odbanowana,ponieważ chcę witać się ze wszystkimi na forum ,oraz porozmawiać z wami -powód bana:nie znany
Er Dfa. Opublikowano 23 Listopada 2015 Wykluczony Opublikowano 23 Listopada 2015 Dlaczego chciałbym zostać odbanowany : Ponieważ lubię sobie popisać z innymi, poczytać co inni piszą Dlaczego zostałem zbanowany : Nie mam pojęcia, chociaż podejrzewam, że ban został nałożony za (tutaj dokładnie nie napiszę ale w skrócie) - ,,Ważne ogłoszenie ! Ma ktoś do oddania skrzynki/skiny max 5 centów" Nie naruszyłem regulaminu. Chyba, że można się lekko przyczepić do punktu 4-tego (Zakaz prowadzenia handlu) Jeżeli tak, to przepraszam i więcej się to nie powtórzy.
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 23 Listopada 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) Dlaczego chciałbym być odbanowany: Lubię pisać z innymi, czytać, śmiać się itd. Dlaczego zostałem zbanowany: Żartowałem z jedną osobą i wrzuciłem jego rozmowę steam na SB, oczywiście w żartach, osoba ta wiedziała, że są to żarty. Naruszyłem punkt 3 z regulaminu SB, sytuacja już się nie powtórzy. Edytowane 23 Listopada 2015 przez TygryS 2
szymak999 Opublikowano 23 Listopada 2015 Fragowicz Opublikowano 23 Listopada 2015 dlaczego chciałbym zostać od banowany: nie zdążyłem przeczytać regulaminu SB , następnym razem będę wiedział + byłem niecierpliwy . powód zbanowania "Poganianie nas w celu szybszego rozpatrzenia odwołania lub skargi."
Grzywa Opublikowano 11 Grudnia 2015 Fragowicz Opublikowano 11 Grudnia 2015 Dlaczego chciałbym być odbanowany : Chciałbym popisać z użytkownikami.Dlaczego zostałem zbanowany : Szczerze ... sam nie wiem , to było bardzo bardzo dawno temu w Styczniu :D
Gal Opublikowano 17 Grudnia 2015 Fragowicz Opublikowano 17 Grudnia 2015 Dlaczego chciałbym być odbanowany: Dostęp do SBDlaczego zostałem zbanowany: Poprosiłem, któregoś z adminów o wejście na serwer w celu wywalenia spektów i afków. Sytuacja się więcej nie powtórzy.
Clari Opublikowano 14 Stycznia 2016 Fragowicz Opublikowano 14 Stycznia 2016 Dlaczego chciałbym zostać odbanowny: nie wiedziałem ze nie można zgłaszać cziterow na SB, moja wina bo nie przeczytałem regulaminu Sb, pierwszy raz się spotykam z czymś takim ze na SB jest zakaz zgłaszania cziterow i proszenie admina o wejście na serwer Za co zostałem zbanowany: pisałem o graczu łamiącym regulamin d2
LaaGer^^ Opublikowano 16 Stycznia 2016 Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2016 (edytowane) Dlaczego zostałem zbanowany: Sam nie wiem. SB jest dostępny od 10 postów a ja mam ponad. Lecz nie mogę pisać. Dlaczego chcę dostać UNBANA: Dlatego iż aż chciałbym pisać z ludźmi :DTygryS - Nadal nie mogę pisać. Edytowane 17 Stycznia 2016 przez LaaGer^^
Yamatirtasu Opublikowano 7 Lutego 2016 Fragowicz Opublikowano 7 Lutego 2016 Dlaczego chciałbym zostać odbanowany: -by mieć możliwość rozmów na forum z innymi użytkownikami; Dlaczego dostałem bana: -naruszyłem regulamin pkt 5; Moja uwaga: sądziłem, że lepiej napisać tam prosząc o wejście admina niż pisać temat, poprostu szybsza reakcja będzie z SB. Moderatorowi się to nie spodobało, tak jak to co napisałem w poście tematu z podaniem o administratora. Racje mamy oboje, ja złamałem regulamin ale szybsza reakcja była by z SB. Na pszyszłość będę przestrzegał regulaminu. A gdy wejdzie cheater zgłoszę go a później przejdę na inny serwer.
shakal Opublikowano 7 Lutego 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Lutego 2016 dlaczego chciałbym zostać od banowany: w końcu shoutbox jest od luźnych rozmów, więc takie chciałem tam prowadzić :) powód zbanowania: dobre pytanie, prosiłbym o wyjaśnienie mi powodu. SB zniknęło i zero jakichkolwiek informacji dlaczego Pozdrawiam
Vac Banned Opublikowano 13 Lutego 2016 Fragowicz Opublikowano 13 Lutego 2016 dlaczego chciałbym zostać od banowany: Ponieważ pozwoli mi to na dłuższe i ciekawsze spędzanie czasu na forum; powód zbanowania: Prośba admina i wejście na serwer.
Minka Opublikowano 19 Lutego 2016 Elitarny Fragowicz Opublikowano 19 Lutego 2016 dlaczego chciałbym zostać od banowany: Lubię poczytać SB i ogólnie tak dziwnie bez niego powód zbanowania: Nie wiem, piszę zawsze dzień dobry i dobranoc więc powodu nie znam :P
~LoW` Opublikowano 23 Lutego 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2016 (edytowane) dlaczego chciałbym zostać od banowany : ponieważ jest to dobra rzecz by porozumieć się z niektórymi graczami powód zbanowania : Nie mam pojęcia dlaczego zostałem zablokowany, stało się to po poście by zrobić restart serwera 4fun. Od tamtej pory nie działa. Edytowane 23 Lutego 2016 przez ~LoW`
Rekomendowane odpowiedzi