Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego chciałbym być odbanowany : Dostęp do SB
Dlaczego zostałem zbanowany : Zgłoszenie haxa/wezwanie admina

• 3 miesiące temu...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

• Dlaczego chciałbym zostać odbanowany: Chciałbym zostać odbanowany ponieważ chciałbym czasami napisać coś na SB czy podyskutować.

Powód zbanowania: Pewnie dawno temu za napisanie żeby ktoś wbił na serwer.

Opublikowano

Dlaczego chciałbym być odbanowany: Dostęp do komunikacji z graczami
Dlaczego zostałem zbanowany: Szczerze mówiąc to sam nie wiem :)

Opublikowano

Dlaczego chciałbym być odbanowany : Jestem nowy, a nie przeczytałem wcześniej regulaminu SB.

Dlaczego zostałem zbanowany : Chyba prosiłem o wejście admina na serwer, ale tego do końca nie jestem pewny.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dlaczego chciałbym być odbanowany : Bo chce widzieć co gracze piszą no i również do komunikacji 
Dlaczego zostałem zbanowany : sam nie wiem... od kiedy mam rangę stały bywalec nie widzę sb... chyba że coś przeskrobałem ale sobie nie przypominam żebym jakieś głupoty pisał...

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dlaczego chciałbym zostać odbanowany?: Chciałbym pisać z innymi, wiedzieć co się dzieje.
Dlaczego zostałem zbanowany?: Nie znam powodu.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

hej!

-chciałabym zostać odbanowana,ponieważ chcę witać się ze wszystkimi na forum ,oraz porozmawiać z wami 

-powód bana:nie znany

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dlaczego chciałbym zostać odbanowany : Ponieważ lubię sobie popisać z innymi, poczytać co inni piszą 

Dlaczego zostałem zbanowany : Nie mam pojęcia, chociaż podejrzewam, że ban został nałożony za (tutaj dokładnie nie napiszę ale w skrócie) - ,,Ważne ogłoszenie ! Ma ktoś do oddania skrzynki/skiny max 5 centów" 

Nie naruszyłem regulaminu. Chyba, że można się lekko przyczepić do punktu 4-tego (Zakaz prowadzenia handlu)

Jeżeli tak, to przepraszam i więcej się to nie powtórzy.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Dlaczego chciałbym być odbanowany: Lubię pisać z innymi, czytać, śmiać się itd. 
Dlaczego zostałem zbanowany: Żartowałem z jedną osobą i wrzuciłem jego rozmowę steam na SB, oczywiście w żartach, osoba ta wiedziała, że są to żarty. 

Naruszyłem punkt 3 z regulaminu SB, sytuacja już się nie powtórzy. 

Edytowane przez TygryS
  • Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

• dlaczego chciałbym zostać od banowany: nie zdążyłem przeczytać regulaminu SB , następnym razem będę wiedział + byłem niecierpliwy . 

powód zbanowania   "Poganianie nas w celu szybszego rozpatrzenia odwołania lub skargi."

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dlaczego chciałbym być odbanowany : Chciałbym popisać z użytkownikami.
Dlaczego zostałem zbanowany : Szczerze ... sam nie wiem , to było bardzo bardzo dawno temu w Styczniu :D 

Opublikowano

Dlaczego chciałbym być odbanowany: Dostęp do SB
Dlaczego zostałem zbanowany:  Poprosiłem, któregoś z adminów o wejście na serwer w celu  wywalenia spektów i afków.  

Sytuacja się więcej nie powtórzy.            

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dlaczego chciałbym zostać odbanowny: nie wiedziałem ze nie można zgłaszać cziterow na SB, moja wina bo nie przeczytałem regulaminu Sb, pierwszy raz się spotykam z czymś takim ze na SB jest zakaz zgłaszania cziterow i proszenie admina o wejście na serwer

Za co zostałem zbanowany: pisałem o graczu łamiącym regulamin d2

Opublikowano (edytowane)

Dlaczego zostałem zbanowany: Sam nie wiem. SB jest dostępny od 10 postów  a ja mam ponad. Lecz nie mogę pisać.

Dlaczego chcę dostać UNBANA: Dlatego iż aż chciałbym pisać z ludźmi :D

TygryS - Nadal nie mogę pisać.

Edytowane przez LaaGer^^
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dlaczego chciałbym zostać odbanowany:

-by mieć możliwość rozmów na forum z innymi użytkownikami;

Dlaczego dostałem bana:

-naruszyłem regulamin pkt 5;

Moja uwaga: sądziłem, że lepiej napisać tam prosząc o wejście admina niż pisać temat, poprostu szybsza reakcja będzie z SB.

Moderatorowi się to nie spodobało, tak jak to co napisałem w poście tematu z podaniem o administratora. Racje mamy oboje, ja złamałem regulamin ale szybsza reakcja była by z SB.

Na pszyszłość będę przestrzegał regulaminu. A gdy wejdzie cheater zgłoszę go a później przejdę na inny serwer.

Opublikowano

dlaczego chciałbym zostać od banowany: w końcu shoutbox jest od luźnych rozmów, więc takie chciałem tam prowadzić :)

powód zbanowania: dobre pytanie, prosiłbym o wyjaśnienie mi powodu. SB zniknęło i zero jakichkolwiek informacji dlaczego

Pozdrawiam

Opublikowano

• dlaczego chciałbym zostać od banowany: Ponieważ pozwoli mi to na dłuższe i ciekawsze spędzanie czasu na forum;

powód zbanowania: Prośba admina i wejście na serwer.

Opublikowano

dlaczego chciałbym zostać od banowany: Lubię poczytać SB i ogólnie tak dziwnie bez niego

powód zbanowania: Nie wiem, piszę zawsze dzień dobry i dobranoc więc powodu nie znam :P

Opublikowano (edytowane)

• dlaczego chciałbym zostać od banowany : ponieważ jest to dobra rzecz by porozumieć się z niektórymi graczami

powód zbanowania : Nie mam pojęcia dlaczego zostałem zablokowany, stało się to po poście by zrobić restart serwera 4fun. Od tamtej pory nie działa.

Edytowane przez ~LoW`
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności