Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

A więc podsiadam taki problem iż wchodzę sobie w cs non steam a tu mi jakiś hiszpański albo włoski serwer automatiko wchodzi... co robić ?

niemoge dać new game ani find serwer bo to samo a jak przez console to po 10 sec mi przełącza server... Co robić ? może ktoś wie ?

Opublikowano (edytowane)

Też tak kiedyś miałem. Przeinstaluj CS'a. 

Jakiego masz cs'a? Najnowszego? 

Edytowane przez ZiomaleK
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Przeinstaluj na inny dysk, ściągnij nowego cs lub usuń pliki w folderze <----- Nie wiem czy to jest możliwe nigdy nie próbowałem :) 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

a więc tak: dysk mam jeden (1 partycje) wiem iż to jest chore ale niechce mi się dzielić plików a tą partycje miałem od początku. Cs'a nowego ściągałem i nic niedaje a pliki też usuwałem :/

Opublikowano (edytowane)

Usuń cs ' a . Ściągnij cs v7 , a potem v23 .

Wiesz dlaczego tak ci sie robi ?? To przez to że wchodzisz w jakieś ruskie serwery [czyli nie z polski] .

A najlepiej kup sobie steam , na allegro masz za 6.59 zł

post-6403-0-31033100-1402636120_thumb.png

Edytowane przez Var!at
  • Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano (edytowane)

Usuń plik autoexec z folderu cstrike_polish. Myślę że powinno pomóc :)

Edytowane przez KayaB
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jest to spowodowane tym, że wchodzisz na jakieś serwery rosyjskie/tureckie albo bułgarskie a tam jest największy syf.

Wejdz w folder cstrike_polish i pousuwaj te pliki:

(null)
autoexec
deafult
game
joystick
language
server

Jeśli to nie pomoże ściągnij to http://www.speedyshare.com/YQrSb/Pliki.rar i wklej do cstrike albo cstrike_polish zależy jaką masz wersje.
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Jest to spowodowane tym, że wchodzisz na jakieś serwery rosyjskie/tureckie albo bułgarskie a tam jest największy syf.

To samo mu mówiłem :)

Edytowane przez Var!at
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

mam steama, tak dla jasności ale często mi się cs przez aktualizacje tam psuje więc czasami gram na ns :/ a nie wchodziłem na ruskie ani inne serwery..

pousuwałem i nie pomogło, i po pobraniu plików też nic.

Wszyscy macie + za chęci :)

Obecnie pobrałem aktualizacje v52 z tego roku i zainstalowałem ją, ale ona nie chce odpalać :O próbowałem jako administrator i ze zgodnością z win 7.Może macie jakieś pomysły ? Piszcie !

Edytowane przez PabloStec
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Co ci wyskakuje jak odpalasz cs'a przez steam? Może rozwiąże się problem od tej strony :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Na Steam mi tylko po aktualizacji źle hasa i to żadko, ale jednak, a tak to mi działa :3 chodzi mi o non steam bo ostatnio np. miałem taką sytuację iż Steam mi się zjebał i do naprawienia tego potrzebowałem 40 min a miałem tylko 20 i chciałem wbić w cs'a, a nie mogłem bo mi ns nie działa :(

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Po co grasz na ns jak masz steam? nie rozumiem tego. Ratuj steama, a nie grasz na ulow'skim ns'ie... -.-

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Tak, ale jak mi się zjebie, a niemam czasu naprawiać to co robić ? (Umiem naprawić ale trzeba czasu, którego niemam wystarczająco) Obecnie mi steam działa więc mi się  nie śpieszy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności