Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 29 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2014 Do 3 Czerwca można otrzymać darmowo grę Battlefield 3 na platformie origin. Wystarczy dopisać grę do konta i to wszytko! Link: https://www.origin.com/pl-pl/store/buy/battlefield-3/pc-download/base-game/standard-edition 3
don't cry.! Opublikowano 29 Maja 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2014 jak to pobrać czy coś?:D
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2014 Musisz posiadać konto na Origin i posiadać zainstalowaną platformę. Jeśli jesteś zalogowany klikasz "Kup Teraz" i grę automatycznie dopisuje do twojego konta Origin.
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 29 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2014 A chciałem sprzedać BF3 + premium to mi psikusa zrobili :)
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 29 Maja 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2014 Już zarejestrowałem się i ściągnąłem platformę, teraz gra! :D Jest problem jedynie z weryfikacją emaila, pewnie za dużo osób im się właśnie łączy i dlatego nie chce pójść, każą próbować ponownie :P No ale już 52mB jest :D
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 29 Maja 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2014 No i podziękował ;] już clienta od nowa pobieram i zaraz gre ;]
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 29 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2014 Właśnie pobieram. Miło mieć taką grę za darmo lecz i tak w nią nie pogram na chwile obecną :/
AdviaNo Opublikowano 29 Maja 2014 Zawieszony Opublikowano 29 Maja 2014 Pamietajcie BF 3 Działa tylko na Vin Vista 6.0 lub lepsze, na Xp nie macie co sie trudzić, ale do konta dodać zawsze można;)
Grubi ! Opublikowano 29 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2014 Będzie zajęcie na nudne deszczowe wieczory ;)Dzięki bardzo za info.
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2014 gra aktualnie kosztuje ok. 60 złotych. zamykam
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 5 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi