Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panie Nesty , mam do Pana jedno zasadnicze pytanie. Mógłby mi Pan wyjaśnić o co chodzi z tym, że unikam blokady ? Napracowałem się piszą podanie o admina i chciałbym , aby administracja je rozwarzyła. Więc proszę uprzejmie aby wyjaśnił mi pan co zrobiłem nie tak , że moje podanie wylądowało w spamie. I Prosil bym rownież aby wyjasniono mnie jak mam napisac(przekopiowac) moje podanie tak , aby administracja je przyjęła ? Ponieważ wydaję mi się, że mam szansę zostać adminem ^^ . /Z góry przepraszam za błędy w pisowni . Piszę z telefonu , gdzie komfort pisania jest niski.

Pozdrawiam.

DEMOTYW@TOR

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Po pierwsze zapoznaj się z tym tematem http://fragujemy.com/topic/5199-wz%C3%B3r-podanie-o-admina/ wtedy będziesz wiedział co trzeba wykonać aby został adminem.

@ Mogłeś napiać bezpośrednio do Nesty'go na PW zamiast zakładać temat. Co do blokady nie jestem pewien czy nie jest aby na pewno tak że przez pewien określony czas nie można założyć tematu w dziale podań jako nowy użytkownik.

Edytowane przez Night
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wydaję mi się, że komfort pisania jest na tyle dobry, aby administracja była w stanie "rozwarzyć" Twoje podanie.

Twój świetny profił tj. 2 posty, miejscowość pod tytułem: "NIE POWIEM :D" nie wygląda zachęcająco.

Ale to tak offtopując...

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie spełniasz wymogów po prostu. Podanie powinieneś napisać w tym dziale: http://fragujemy.com/forum/159-dd2-podanie-na-admina/ lecz ty napisałeś go w głównym. Dla nas jest to omijanie blokady ponieważ dział podań jest dostępny od 5 postów na forum. Dodatkowo radzę zapoznać się z regulaminem forum oraz wymaganiami na kandydację.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności