Właściciel GET Opublikowano 12 Maja 2014 Właściciel Opublikowano 12 Maja 2014 Link: http://www.plemiona.pl/2321500-28718-pl81.html?ref=player_invite_linkrl&ik=RfqB - zapraszam
Grubi ! Opublikowano 12 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 12 Maja 2014 http://pl.twstats.com/pl78/index.php?page=player&id=698253174 Niestety straciłem chcęci na grę i oddaję konto kumplom, ale gra u boku gracz z +TR+ była na prawdę świetną zabawą ;)
M4RCIN Opublikowano 12 Maja 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Maja 2014 (edytowane) W sumie też trochę grałem ale to było dawno:p http://pl.twstats.com/pl52/index.php?page=player&id=7635004rl] Ale zagram w sumie szybko się ogarnie zaraz ściągne plemiona ze Sklepu Play na kom i w robocie popykam:) Nesty ja zaloguję się na stare konto więc nie wiem gdzie wyląduje. Najpierw K27:/ Ustawienia-Zacznij od nowa:D Północny Wschód i prosze (766|449) K47 pasuje:D? Edytowane 13 Maja 2014 przez M4RCIN
Właściciel GET Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Właściciel Opublikowano 13 Maja 2014 K47, ja K46, jesteś blisko i to dobrze. Buduj offa w 1# wiosce + szybko kuźnię. Trzeba rozprawić się z Bestią.
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 13 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Maja 2014 (edytowane) Jak chcesz mogę Ci farmę postawić :D @ jestem k26 trochę daleko - po zmianie k37 @ usunę konto i poczekam potem może wyląduje bliżej @ nie wiem czy jak ale mam pecha najpierw k27 potem żeby było śmieszniej k38 .... Edytowane 20 Maja 2014 przez Night
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 13 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Maja 2014 Nestju K46, Słońce, ponoć najbliżej. ;)
Właściciel GET Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Właściciel Opublikowano 13 Maja 2014 Bang i Ty jesteście tuż obok moich wiosek. Macie początkową ochronę (bang założył nowe konto). Więc na razie nie mogę Was wspomóc, nie będziecie i tak atakowani, bo teraz jest wojna i na mnie się muszą wyładować. W końcu jestem na frocie. Czekam na ataki jutro kary4ra, kolejnego grubasa (już chyba 4 albo 5) stracił na ataku na mnie ;) To samo jutro czekam na ataki kuryniasa. Ostatni jego off zniknie, a to co na weekend się planuje to po prostu będzie największa masakra na K46 ;)
nomyzs93c Opublikowano 14 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 14 Maja 2014 Ja osobiście zawiodłem się na tej grze. Powód? Nie można rekrutować wojska po wybudowaniu ratusza do maksymalnego poziomu :/ Nie mam pojęcia jak jest teraz...
Właściciel GET Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Właściciel Opublikowano 14 Maja 2014 A co ma ratusz do tego? Zagroda jest i tam masz 30 poziom, maksymalnie 24000 mieszkańców.
nomyzs93c Opublikowano 20 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 20 Maja 2014 Dobra, nieważne ;) Zarejestrowałem się. Jestem na (647|471) K46.
touchpad Opublikowano 22 Maja 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Maja 2014 (edytowane) Grałem w to to kilka razy, ale gra zawsze kończyła się w momencie posiadania kilku-kilkunastu wiosek. Aktualnie gram w "podobną" grę : Travian. Myślę że bardziej rozbudowana, ciekawsza, milsza dla oka. Czas rozgrywki to poniżej roku od startu do końca serwera (wygrywa sojusz który postawi cud na 100lvl). Nie wyobrażam sobie jak w plemionach można posiadać 1k wiosek. Qwa przecież fizycznie nie możliwe jest ogarnięcie każdej z nich przynajmniej dwa dziennie no chyba że ktoś pół swojego życia poświęci tej grze... Edytowane 22 Maja 2014 przez touchpad
rozgrzewka Opublikowano 22 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Lipca 2014 Zachęcam do zapoznania się z grą Tribal Wars 2 jest to nic innego, jak po prostu Plemiona 2. Jeżeli zebrałoby się trochę "ogarniętych" osób, to można byłoby zacząć wspólnie w momencie otwarcia globala.
BURZA# Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zawieszony Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Też kiedyś grałem ale się znudziło jak kazdemu
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 6 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Września 2014 ja jestem w ((ZS)) ;) A do rozpadu cyferek sam sie przyczyniłem ;)))
Właściciel GET Opublikowano 6 Września 2014 Autor Właściciel Opublikowano 6 Września 2014 Huhuhu.... Zakon Szepetów. Podaj nick na PW. Swoją drogą - dlaczego Zakon burzy się o to, że po rozpadzie FED kilka osób chcemy zgarnąć blisko Starszej Młodzieży? Bo z tego co wiem, to właśnie Wam się nie podoba. Przecież lepiej jak GSR przyjmie kilka osób po rozpadzie, niż mieliby pójść do -FM- lub Vitam / NP - prawda? Tę koalicję Vitaminek i Niepozornych trzeba rozjebać i to jest nasz cel. Widziałem staty z przejęć i radzicie sobie świetnie. Tym bardziej, że żeście chociażby cudzoziemkę przyjęli, która dużo wie w kwestii Vitam/NP. Btw. Ja i tak za dużo nie wiem o rozpadzie cyferek. Wtedy były moje początki poważnej gry, a na tydzień lub 2 tygodnie przed początkiem maja, powstało GSR po rozpadzie cyferek. Niektórzy poszli do Vitam lub NP.
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 6 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Września 2014 (edytowane) ja właśnie przeszedłem z FED do ZS ;))) Wcześniej transfer z "cyferek" do FED. FED padło jak zalożyciele zakończyli grę. Zero ogaru. Mogę tutajnapisać nick, nie ukrywam się ;)) PrzyczajonyKaloryfer przeszedłem do cyferek z mojego SnS podczas fuzji. Ale warunkiem fuzji było utrzymanie dobrych relacji z FED. Jak zaczeli wojować to zabrałem ok 10 osób i przeszedłem do FED. A teraz w ZS bo tam mi najbliżej ;))) Mi tam nie pszeszkadza że przyjmujecie ludków po FED. Xorionus od Was oddaje mi wioski :PPP Edytowane 6 Września 2014 przez Dario203
Właściciel GET Opublikowano 6 Września 2014 Autor Właściciel Opublikowano 6 Września 2014 (edytowane) Tak się składa, że sprawdziłem Twoje położenie i niedaleko jest partyzant, który jest u Vitaminkach. To jest kolejny punktowiec, który nie ogarnia nic a nic. Jak tylko zaczęliśmy go atakować, to popłakał się. I to samo jest z Shiva0 - zarozumiały skurwysyn. Taktyki zero, ale w punkty leci. Mi tam nie pszeszkadza że przyjmujecie ludków po FED. Xorionus od Was oddaje mi wioski :PPP Z tego co wiem, on jest do rozebrania. King inferno też bierze mu wiochy. Edytowane 6 Września 2014 przez Nesty
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 6 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Września 2014 a z Kingiem zawsze dobrze zyłem ;)))
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 7 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Września 2014 Kiedyś grałem z kumplem, ale znudziło się nam obydwóm, potem graliśmy w Traviana też nam się znudziło. Zarejestrowałem się K46.
Monsterr Opublikowano 10 Września 2014 Zawieszony Opublikowano 10 Września 2014 Ja miałem wioskę piękną ale cóż Napadli na mnie i odechciało mi się gry ;D
Rekomendowane odpowiedzi