Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

W sumie też trochę grałem ale to było dawno:p http://pl.twstats.com/pl52/index.php?page=player&id=7635004rl]

Ale zagram w sumie szybko się ogarnie zaraz ściągne plemiona ze Sklepu Play na kom i w robocie popykam:)

Nesty ja zaloguję się na stare konto więc nie wiem gdzie wyląduje.

Najpierw K27:/

Ustawienia-Zacznij od nowa:D Północny Wschód i prosze (766|449) K47 pasuje:D?

Edytowane przez M4RCIN
  • Właściciel
Opublikowano

K47, ja K46, jesteś blisko i to dobrze. Buduj offa w 1# wiosce + szybko kuźnię. Trzeba rozprawić się z Bestią.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Jak chcesz mogę Ci farmę postawić :D

@ jestem k26 trochę daleko - po zmianie k37

@ usunę konto i poczekam potem może wyląduje bliżej

@ nie wiem czy jak ale mam pecha najpierw k27 potem żeby było śmieszniej k38 ....

Edytowane przez Night
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nestju K46, Słońce, ponoć najbliżej. ;)

• Właściciel
Opublikowano

Bang i Ty jesteście tuż obok moich wiosek. Macie początkową ochronę (bang założył nowe konto). Więc na razie nie mogę Was wspomóc, nie będziecie i tak atakowani, bo teraz jest wojna i na mnie się muszą wyładować. W końcu jestem na frocie. Czekam na ataki jutro kary4ra, kolejnego grubasa (już chyba 4 albo 5) stracił na ataku na mnie ;)

To samo jutro czekam na ataki kuryniasa. Ostatni jego off zniknie, a to co na weekend się planuje to po prostu będzie największa masakra na K46 ;)

Opublikowano (edytowane)

Grałem w to to kilka razy, ale gra zawsze kończyła się w momencie posiadania kilku-kilkunastu wiosek. Aktualnie gram w "podobną" grę : Travian.

Myślę że bardziej rozbudowana, ciekawsza, milsza dla oka. Czas rozgrywki to poniżej roku od startu do końca serwera (wygrywa sojusz który postawi cud na 100lvl). Nie wyobrażam sobie jak w plemionach można posiadać 1k wiosek. Qwa przecież fizycznie nie możliwe jest ogarnięcie każdej z nich przynajmniej dwa dziennie no chyba że ktoś pół swojego życia poświęci tej grze... 

Edytowane przez touchpad
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zachęcam do zapoznania się z grą Tribal Wars 2 jest to nic innego, jak po prostu Plemiona 2. Jeżeli zebrałoby się trochę "ogarniętych" osób, to można byłoby zacząć wspólnie w momencie otwarcia globala.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

ja jestem w ((ZS)) ;) A do rozpadu cyferek sam sie przyczyniłem ;)))

• Właściciel
Opublikowano

Huhuhu.... Zakon Szepetów. Podaj nick na PW. Swoją drogą - dlaczego Zakon burzy się o to, że po rozpadzie FED kilka osób chcemy zgarnąć blisko Starszej Młodzieży? Bo z tego co wiem, to właśnie Wam się nie podoba. Przecież lepiej jak GSR przyjmie kilka osób po rozpadzie, niż mieliby pójść do -FM- lub Vitam / NP - prawda? Tę koalicję Vitaminek i Niepozornych trzeba rozjebać i to jest nasz cel. Widziałem staty z przejęć i radzicie sobie świetnie. Tym bardziej, że żeście chociażby cudzoziemkę przyjęli, która dużo wie w kwestii Vitam/NP.

Btw. Ja i tak za dużo nie wiem o rozpadzie cyferek. Wtedy były moje początki poważnej gry, a na tydzień lub 2 tygodnie przed początkiem maja, powstało GSR po rozpadzie cyferek. Niektórzy poszli do Vitam lub NP. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

ja właśnie przeszedłem z FED do ZS ;)))

Wcześniej transfer z "cyferek" do FED. FED padło jak zalożyciele zakończyli grę. Zero ogaru.

Mogę tutajnapisać nick, nie ukrywam się ;))

PrzyczajonyKaloryfer

przeszedłem do cyferek z mojego SnS podczas fuzji. Ale warunkiem fuzji było utrzymanie dobrych relacji z FED. Jak zaczeli wojować to zabrałem ok 10 osób i przeszedłem do FED. A teraz w ZS bo tam mi najbliżej ;)))

Mi tam nie pszeszkadza że przyjmujecie ludków po FED. Xorionus od Was oddaje mi wioski :PPP

Edytowane przez Dario203
  • Właściciel
Opublikowano (edytowane)

Tak się składa, że sprawdziłem Twoje położenie i niedaleko jest partyzant, który jest u Vitaminkach. To jest kolejny punktowiec, który nie ogarnia nic a nic. Jak tylko zaczęliśmy go atakować, to popłakał się. I to samo jest z Shiva0 - zarozumiały skurwysyn. Taktyki zero, ale w punkty leci.

Mi tam nie pszeszkadza że przyjmujecie ludków po FED. Xorionus od Was oddaje mi wioski :PPP

Z tego co wiem, on jest do rozebrania. King inferno też bierze mu wiochy. 

Edytowane przez Nesty
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

a z Kingiem zawsze dobrze zyłem ;)))

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Kiedyś grałem z kumplem, ale znudziło się nam obydwóm, potem graliśmy w Traviana też nam się znudziło. Zarejestrowałem się K46. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności