Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki mały problem z serwerem ONLY DD2, na którym też cały czas gram. Otóż jakiś czas temu jak grałem latał czit którego nie dało się zbanować i peshu zrobił reset serwera i od tego czasu nie mogę się połączyć z serwerem, nie mam go w ogóle w ulubionych a kiedy chcę się połączyć to wyskakuje, że serwer nie odpowiada. Wie może ktoś dlaczego tak się dzieje? Bym był bardzo wdzięczny za pomoc :) Pozdro

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Skopiuj Proszę co wyskakuje Ci w connsoli jak próbujesz się połączyć przez connect i ip

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

A to nie zwróciłem uwagi:

"Connecting to 193.33.177.193:27015...
You have been banned from this server.
Retrying 193.33.177.193:27015...
You have been banned from this server."  ale w amxbans żadnego bana nie mam ;/

Edytowane przez juzef
Opublikowano

79.184.244.126
Wiem co to znaczy, lecz nie wiem skąd ten ban;/ ? Cały czas grałem na serwerze Peshu resetował serwer kiedy latał ten czit i od następnego dnia aż do teraz takie coś.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

juzef jeśli grałeś prędzej i nie było problemu to znaczy, że masz IP tak jak Nesty napisał kogoś kto był zbanowany.A jeśli masz zmienne IP to wystarczy zresetować ruter,neostradę co tam masz i powinieneś uzyskać nowe IP.Jeśli nie pomoże to będziemy myśleć dalej.Głowa do góry :) A jak masz stałe IP to wystarczy dać wyjątek do users.ini i po sprawie.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Masz początek takiego samego IP jak groźny i to bardzo cheater. Przepraszam, ale z tego powodu nie mogę usunąć zakresu. Rada? Zmień IP lub zadzwoń do operatora z prośbą o całkowitą zmianę.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

no niestety zmiana ip nic nie dała, może kiedyś zgłoszę się z tą prośbą do operatora ... Rozumiem, że to był bardzo groźny cheater bo sam byłem tego świadkiem, dlatego też nie mam pretensji, bo musieliście tak zrobić. Cóż przerzucę się z graniem na 4FAN ;) chociaż troszkę mi szkoda bo na DD2 gram już gdzieś od 3 miesięcy, no ale trudno. Myślę, że temat do zamknięcia, dzieki i pozdro :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności