BOT [BOT] Fraguś Opublikowano 6 Maja 2014 BOT Opublikowano 6 Maja 2014 Screeny i filmiki z serwera MIRAGE #03 W tym temacie każdy gracz może wstawiać screeny, np. statystyk, tekstów graczy czy filmiki z różnych akcji. Zapraszamy wszystkich Fragowiczów do udzielania się w temacie i komentowania postów! Zabrania się umieszczania treści niepochodzących z tego serwera!
Właściciel GET Opublikowano 12 Października 2014 Właściciel Opublikowano 12 Października 2014 W końcu przerwałem złą passę CT i wybiłem 3/4 TT samemu. Gdy tylko zostałem sam, przeciwników miałem 6 do ogarnięcia, wszystkich sam rozbiłem ;) Od tej pory TT spadło morale i zaczęli przegrywać. Wynik był 2:8, gdy wygrałem rundę tą powyższą wynik 3:8. Koniec mapy wynosił 10:10, czyli remis. Więc lepiej ze mną nie zadzierać w CS:GO :)
blackfive Opublikowano 30 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Grudnia 2014 Się skubany rozgościł... upalił/spił xD
blackfive Opublikowano 2 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2015 Tym razem to nie będzie SS ;) zapraszam do oglądania :)
Afnero Opublikowano 2 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2015 Bardzo ładnie :-) muszę chyba jakieś swoje akcje z servera zacząć wrzucać.
Rudy koko Opublikowano 2 Stycznia 2015 Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2015 dobre akcje nie sa złe :DMusze kupic Sb w koncu cs GO
Szaku Opublikowano 2 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Stycznia 2015 Haha, to jest to o czym CI pisałem. Nawet mój komentarz jest xD Coś ode mnie:
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2015 zajrzyjcie na mój profil steam- sporo fajnych scr Ma być Tutaj umieszczone a nikt nie będzie latał po steam twoim.
Szaku Opublikowano 11 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Stycznia 2015 Po co się strzelać? Ochłońmy troszkę.
Szaku Opublikowano 16 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2015 Od razu chcę uprzedzić, że nie potrafię i nawet nie wiem czym i jak wstawić muzykę do filmu oraz ładnie go obrobić. Macie tu nagranie od kuchni, enjoy! https://www.youtube.com/watch?v=UQOKYyKiUSE&feature=youtu.be Przepraszam za lipną jakość i ogólnie, że wszystko nie jest kompatybilne :D Może kogoś poproszę, żeby mi to obrobił jakoś to podmienie filmik. :P
Zasłużony Fragowicz Achtung Opublikowano 17 Lutego 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Lutego 2015 dawno nikt tutaj nie dodawał screenów a szkoda :) Dorzucam coś od siebie #Albania Team Póki nie zniweluję lagów podczas nagrywania demek, krótki short z dzisiejszej rozgrywki :) https://www.youtube.com/watch?v=tDMpvEdOTD8&feature=youtu.be
Szaku Opublikowano 18 Lutego 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2015 ban achtung perm cziter
Zasłużony Fragowicz Achtung Opublikowano 18 Lutego 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2015 Ban ACHTUNG on cheatuje, lata przecież ciągle na WH.. zabił mnie 3 runde z rzędu.. u@ ej admin, ten achtung to ma aima wez go sprawdz, patrz, on jest 1 w tabeli :/
Mister B. Opublikowano 18 Lutego 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2015 Się śmiejecie, ale to na dłuższą metę zaczyna być nudne i denerwujące...
Szaku Opublikowano 18 Lutego 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2015 No dzisiaj nawet Gaben Cię na VACacje wysłał. :D
Zasłużony Fragowicz Achtung Opublikowano 18 Lutego 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2015 No dzisiaj nawet Gaben Cię na VACacje wysłał. :D Szkoda, że tylko ja to z czatu zauważyłem :D że wywalony zostałeś przez VAC. Inni 0 reakcji ;)
Szaku Opublikowano 18 Lutego 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2015 Nie bój się, to, że siedziałem cicho nie znaczy, że nie czytam czatu. ;) I nie ja wywalony tylko Mister. <ninja>
Zasłużony Fragowicz Achtung Opublikowano 18 Lutego 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2015 Nie bój się, to, że siedziałem cicho nie znaczy, że nie czytam czatu. ;) I nie ja wywalony tylko Mister. <ninja> Tak wiem, źle zacytowałem :D @EDIT. Zeby nie bylo spamu screen z gry :) Co tu się stało o.O Było mało osob na serwerze, mapa dust 2, staty 16:0, wyszedłem z serwera, poszedłem na obiad, wróciłem, i dobiłem do takich statów. :D Grałem bardzo defensywnie i tylko czekałem, aż przyjdą, dobra taktyka, polecam 10/10. Pozdrawiam. Hahaha #Edit. Wcale nie krzyczeli, że cheatuje czy coś :D chyba pogodzili się z tym, że dobrze gram :/ #Szaku Łączę posty.
Mister B. Opublikowano 20 Lutego 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Lutego 2015 Najpierw Cię nienawidzą potem kochają ;D
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.