Gr3en Opublikowano 3 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 3 Maja 2014 Nick admina podczas gry : GET Mój nick : |OhOhOh| Wyjaśnienie : Grając na takiej jednej mapce nie pisałem do nikogo nic nie robilem dziwnego i dostałem bana pod takim tekstem : Nie dorosłeś do tego servera.PO 5 min . Wchodze jeszcze raz pytam sie Dlaczego mnie zbanowałeś. On nic . Napisałem mu że mam wiecej lat niż 16 i jestem dorośnięty do tego servera , ponieważ cs jest od 16 lat. Po 1 min Dostałem bana z takim tematem nie obchodzi mnie ile masz lat . Ja chcę to wyjaśnić Prosze o szybką odp. 1
Właściciel GET Opublikowano 3 Maja 2014 Właściciel Opublikowano 3 Maja 2014 Napisałeś co innego, jak na razie wynika z tego, że jesteś mało ogarnięty i nie nadajesz się do rozgrywki. Nawet skargi nie potrafisz napisać w odpowiednim dziale i taka osoba jak Ty śmie w ogóle coś jeszcze pisać o ogarnięciu.
Właściciel GET Opublikowano 3 Maja 2014 Właściciel Opublikowano 3 Maja 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi