Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 2 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Maja 2014 Gra jest na steama ale ja mam z crackiem :) nie jestem pewien czy da się kupić na single tylko.. Ogólnie grafika dobra i wg. wymagania da się znieść :D niestety jeśli chce się kupić jakąś broń to niema możliwości zarabiać na nią na normalu :/ bronie typu ak47 kosztują koło 105,000 $ a za 1 napad na normalu da się zarobić max 10,000 $ a na hardzie aż 20,000$ na projobie itd. nie pykałem :/ nieda się nawet przezyc a co dopiero coś okraść xdd. Osobiście z doświadczenia polecam zainwestować w apteczke oraz karabin... a w trakcie gry radze pilnować zakładników żeby nie zwiali ponieważ podczas ucieczki policja zajmie się uwalnianiem zakładników a nie pościgiem za wami... (większa część oddziału SWAT i frajerzy z tarczami :D)
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 2 Maja 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Maja 2014 właśnie myślałem nad tą grą na steam na wyprzedażach ale stwierdziłem że w tym roku dam sobie spokój ;] Może w next święta się skuszę na PayDay albo coś innego ;]
PaN^ Opublikowano 2 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 2 Maja 2014 A wiecie może po ile chodzi ta gra? Chodzi mi o CD-Key.
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 2 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Maja 2014 Na allegro tego jest pełno zobacz
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Maja 2014 na allegro chodzi po 40 albo 60 zł jak se tam już znajdziesz :D a na steamie możesz kupić za 30 $ czyli jakieś ponad 100 zł :/
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 5 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi