piekarzewski Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Oto kilka kawalkow, dobrych klasykow na RS... moze sie spodobaja, moze nie... dodatkowo, niektore moga sie powtarzac z tym, co juz tutaj lecialo - ja mam rs wylaczony permanentnie wiec nie wiem co u nas leci. 1. KSU - Liban 2. Drowning Pool - Let the Bodies Hit the Floor v1 3. Drowning Pool - Let the Bodies Hit the Floor v2 4. Modern Talking - You Can Win If You Want 5. Offspring - Preety Fly (For a White Guy) 6. Boney M - Daddy Cool 7. Darude - Sandstorm 8. Donna Summer - Hot Stuff 9. Kult - Gdy nie ma dzieci 10. Outthere Brothers - I Wanna Fuck You In the Ass 11. Snoop Dogg - Smoke Weed Everyday 12. Duck Sauce - Barbra Streisland 13. Akcent - Kylie 14. Snoop Dogg - Sweat 15. Akon ft. Eminem - Smack That 16. James Brown - I Feel Good Link: http://sh.st/wTz3O
piekarzewski Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Maja 2014 moglby ktos to przeniesc do propozycji?
Właściciel GET Opublikowano 8 Listopada 2016 Właściciel Opublikowano 8 Listopada 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi