Gr3en Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Fragowicz Opublikowano 22 Kwietnia 2014 WItam ! Zakupiłem range Zabojca wysłałem sms-a i wpisałem dokładnie kod. Gdy juz wysłałem ten kod to pisze Ten kod niedostepny do tej usługi czyli zabojcy , a ja dokładnie wszystko ustawilem na zabojce . Co sie dzieje ? Moze ktos odp.? Sory , że nie na wp.pl ale nie mogłem Pozdrawiam Gr3en Nick w grze |Gr3en Cut| 1
Zasłużony Fragowicz Fito Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opisz problem temu panu -> @Nesty w prywatnej wiadomości. Poza tym zły dział. Po raz kolejny!
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Weź mnie człowieku nie denerwuj...
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi